Etusivu / Löydä apua / Sirkka Naukkarinen

Sirkka Naukkarinen

Psykoterapeutti, Muu, Kuvataideterapia
Helsinki, Ala-Malmi
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v Lapset alle 13v
Terapian kesto
Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Olen psykodynaaminen psykoterapeutti (VET), kuvataideterapeutti (VET). Pitkäaikainen kokemus eri ikäisten parissa työskentelystä niin yksityisesti kuin Perheneuvolassa. Myös kouluttaja ja työnohjaajakoulutus ja kokemus. HUS ostopalvelupsykoterapeutti. Teen ensisijaisesti pitkiä hoitoja.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kuvataideterapia
  • Psykodynaaminen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (lapset) Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (nuoret)

Millainen terapeutti olen

Olen kokenut, rauhallinen, asiakkaan tarpeita kuunteleva ja luottamuksellista suhdetta rakentava. Kohtaan asiakkaan mielelläni kuvallisen työskentelyn alueella, sitä yhdessä tutkien ja siihen ymmärrystä löytäen. Lapsiasiakkaiden kohdalla olen aktiivisempi. Kunnioitan myös lapsen ja hänen vanhempiensa välistä suhdetta ja haluan myötävaikuttaa sen hyvään rakentumiseen. Olen tilaa antava, mutta myös rajoja asettava, jotta terapiatyöskentely mahdollistuisi parhaalla mahdollisella tavalla. Uskon, että itsemme todelliset puolet tulevat näkyviksi selkeimmin kuvassa, niin tekijälle itselleen kuin terapeutille.

Mitä istunnoillani tehdään

Viihtyisässä vastaanottotilassa on monipuolinen taidevälineistö piirtämiseen, maalaamiseen, muovailuun, rakenteluun jne. Kovia ja pehmeitä materiaaleja. Keskustelun ollessa hankalaa voin auttaa asiakasta eteenpäin tarjoamalla aiheen tai materiaalin. Terapian edetessä ja luottamuksen lisääntyessä hän alkaa työstää elämäänsä hankaloittavia kokemuksia, pelkoja, ajatuksia jne. Työstäminen tapahtuu pääasiallisesti kuvallisin keinoin. Tehdyn tarkastelu ja siitä keskusteleminen auttaa integroimaan koetun uudella tavalla osaksi itseä. Tämä on monipolvinen ja aikaakin vaativa prosessi, joka mahdollistaa oireiden helpottumisen ja omien voimavarojen löytymisen ja käyttöönoton. Tarvittaessa käytän sukupuutyöskentelyä, erilaisia rauhoittumiskeinoja ja kirjoittamista.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Tutustumiskäynnin hinta

60,00

Vakiokäynnin hinta

85,00

Lisätiedot hinnoittelusta