Etusivu / Löydä apua / Simo Levanto
Psykologin keskusteluhoito, Psykologi, Ei psykoterapeuttikoulutusta
Espoo, Tapiola
Suomi Ruotsi Englanti
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ryhmät
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Onko sinulla töissä hankala tilanne, joka mietityttää tai valvottaa öisin? Onko elämäntilanteesi kriisiytynyt? Kaipaatko uutta näkökulmaa tilanteeseesi tai mahdollisuuden pysähtyä tarkastelemaan asioita? 5-10 kerran työskentely selkiyttää ajatuksia ja voi auttaa ottamaan uuden suunnan.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ei psykoterapeuttikoulutusta
Millainen psykologi olen

Rakennan kanssasi keskusteluyhteyden, jossa asioiden avoin pohtiminen ja nimeäminen on mahdollista. Autan sinua löytämään omaan arvomaailmaasi ja tilanteeseesi sopivat ratkaisut tavoitteellisesti, mutta rynnimättä.

"Simo on levollisella tavalla läsnäoleva ammattilainen, joka olemisellaan luo tilaa ja samalla vuorovaikutuksessa kykenee pitämään kiinni raameista ja rajoista saaden niin yksilön kuin työryhmän työstämään luovia ratkaisuja ja kokeiluja. Siitä syntyy nostetta - kyvykkyyden ja eteenpäinmenon kokemusta osallistujille."

Mitä istunnoillani tehdään

Tapaamisten aikana hahmottelemme yhdessä näkyviin kaivatun muutoksen suunnan, rakennamme polkua konkreettista tavoitetta kohti ja pyrkiä tunnistamaan jo myös ne kaikkein tärkeimmät sisäiset esteet, joista tulet matkallasi ottamaan mittaa. Jo yhdestä tapaamisesta on useimmiten apua ja lyhyt viiden tai kymmenen kerran työskentelyjakso selkiyttää ajatuksia ja voi auttaa ottamaan uuden suunnan elämässä tai työssä. Joskus vaikutus on suorastaan dramaattinen. Tarvittaessa autan suunnittelemaan jatkotoimenpiteitä ja esim. ohjautumista psykoterapiaan.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

"Sama pää harteilla töissä ja kotona".

Olen tehnyt yli 10v. töitä työn ja psyyken hyvinvoinnin, erilaisten työpaikkojen tilanteiden, ongelmien ja lieveilmiöiden parissa. Olen tukenut asiakkaitani niin esimiestyön ja henkilöstön haasteiden, rekrytoinnin, henkilöarvioinnin, työterveyden, stressin- ja työn hallinnan, uupumuksen kuin työpaikan ristiriitatilanteiden selvittelyn parissa.

Psykologikoulutukseni lisäksi olen suorittanut työterveyspsykologian erikoistumisen ja kouluttautunut lyhytterapeuttisen työskentelymenetelmän käyttöön.

Asiakaskuntani

Minulla on laaja kokemus ja kiinnostus yleisimpien työterveyshuollossa hoidettavien pulmien työstämiseen (mm. henkilöristiriidat, esimiestyön haasteet, jaksamisongelmat, työuupumus, uniongelmat, ahdistus / paniikkioireet, masennus ja kuormittavan elämäntilanteen vaikutus jaksamiseen.

Lisätiedot

Linkki ajanvaraukseen: https://www.nettiajat.fi/2234/nettiajanvaraus/index/vaihe:2/corporate_id:1

Tutustumiskäynnin hinta

40,00

Vakiokäynnin hinta

120,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Tutustumiskäynti 20 min 40 €
Vastaanotto 45 min 120 €

Vastaanotot paikan päällä tai videoyhteydellä.

Summary in English | Sammanfattning på svenska

Is a difficult situation at work keeping you awake at night? Are you facing a crisis in your personal life? Are you looking for new perspectives on your current situation or an opportunity to pause and reflect your thoughts and values?

A brief counseling of 5-10 sessions helps you clear your thoughts and look for a new direction in life. Even one session can be of significant help.

I have worked extensively with most of the common issues of work-aged individuals including personal conflicts, managerial and leadership challenges, exhaustion and burn-out, sleeping disorders, anxiety and panic symptoms, depression and stress.

During our sessions we will sketch out the direction of change and build a concrete path for getting there. We will also work to identify significant internal obstacles that may get in the way of these changes. I can also help you plan for possible next steps such as psychoterapeutic treatments.