Etusivu / Löydä apua / Satu Marttila

Satu Marttila

Koulutuksessa Sairaanhoitaja, Kriisi- ja trauma
Tampere, keskusta
Hämeenlinna, Papinniitty
Suomi
Asiakasryhmät
Perheet Parit Lapset alle 13v Nuoret 13-17v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Tarjoan keskustelutukea ja koulutustraumapsykoterapiaa Tampereella ja Hämeenlinnassa. Olen EMDR-terapeutti. Minulla ei ole Kela-pätevyyttä. Erityisosaamiseni on lapset ja nuoret, sairastaminen, syöpätaudit, saattohoito, kuolema ja suru. Kun omat voimasi eivät riitä, uskalla silloin pyytää apua!
Psykoterapiasuuntaus
  • Kriisi- ja trauma
Lisäkoulutukset

EMDR

Millainen terapeutti olen

Olen lämmin ja kunnioittava terapeutti. Haluan kohdata sinut juuri sellaisena kuin olet. Huomioin sinut yksilönä, mutta lisäksi tarkastelemme elämääsi yhteisössäsi, johon olet kuulunut tai kuulut. Ohjaan sinua aktiivisesti, selkeästi ja rauhallisesti. Kiinnitämme huomiota ajatusten ja tunteiden lisäksi kehon viesteihin. Syvällinen suhtautuminen asiakkaani ongelmiin on minulle tärkeää. Olen tottunut työskentelemään sekä yksilöiden että perheiden kanssa; niin lasten kuin aikuistenkin.

Mitä istunnoillani tehdään

Kartoitetaan tilanteesi ja voimavarasi keskustelulla sekä arviointilomakkeilla. Suunnitellaan yhdessä sopivan mittainen hoito. Etsitään keinoja, voimavaroja sekä hallintatapoja vaikeisiin asioihin ja tuntemuksiin pilkkomalla ne ikäänkuin osiin. Tapahtuminen aiheuttamat ajatukset, tunteet, kehokokemukset ja aistimukset voidaan kuvata esimerkiksi paperille. Pysähdytään tunnustelemaan, mitä tapahtuu sinussa juuri nyt. Teemme kehollisia harjoitteita ja opettelemme tietoista läsnäoloa. Tämä auttaa ymmrtämään, missä tilanteessa elät juuri nyt ja mitkä asiat kuuluvat menneisyyteesi.

Hoidon tavoitteena on arkea haittaavien oireiden vähentyminen. Tavoitteena voi olla myös vaikeiden asioiden sietäminen tai hyväksyminen osana omaa elämää. Meillä kaikilla on vaikeutemme ja surumme kannettavana, mutta sen ei tarvitse musertaa meitä kokonaan.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen sairaanhoitaja (AMK) ja työskennellyt syöpää ja veritauteja sairastavien lasten ja nuorten osastolla yli 20- vuotta. Osaamiseni liittyykin vahvasti tukemiseen kriisitilanteissa, sairastamisen aikana, saattohoidossa ja kuoleman hetkellä. Surun monet kasvot ovat työni kautta tulleet hyvin tutuiksi. Tällä hetkellä työskentelen saattohoidossa olevien aikuispotilaiden ja heidän perheidensä terapeuttina. Kuunteleminen, lohduttaminen, traumaattisten elämänkokemusten läpikäyminen (sensomotorisen psykoterapian ja EMDR-silmänliiketerapian keinoin), vaikeista asioista keskusteleminen ja uudelleen suuntautuminen elämässä ovat vahvinta osaamistani. Lisäksi minulla on kokemusta ADHD -lapsista ja nuorista sekä vanhemmuudesta neuropsykiatristen lasten kanssa.

Tutustumiskäynnin hinta

50,00

Vakiokäynnin hinta

60,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Yksilökäynti 45 min/60e
Yksilökäynti 60 min/ 80e
EMDR-terapia 90 min/ 120e