Etusivu / Löydä apua / Satu Ritakallio

Satu Ritakallio

Koulutuksessa Terveydenhoitaja, Kognitiivinen
Helsinki, Töölö
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen kognitiivisessa psykoterapiakoulutuksessa Helsingin yliopistossa (KELA pätevyys 2022 jälkeen). Voit varata yksittäisiä tuki- tai keskustelukäyntejä tai kysyä vapaata paikkaa koulutuspsykoterapiaan. Vastaanottoni sijaitsee Töölönkadulla Psyykkisen hyvinvoinnin Kompissa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
Millainen terapeutti olen

Terapeuttina minulle on tärkeää kohdata vastaanotolleni tuleva ihminen arvostavasti ja kokonaisvaltaisesti. Siten, että voit kokea tulleesi nähdyksi ja kuulluksi oman ainutlaatuisen tilanteesi ja elämäntarinasi kanssa. Pyrin luomaan vuorovaikutussuhteen, jossa vallitsee luottamus, toivo, huumori ja myötätunto. Pyrin kuuntelemaan aktiivisesti, tarjoten eri näkökulmia sekä myönteistä, mutta realistista palautetta. Haluan auttaa sinua oivaltamaan asioita ja rohkaista kohti sellaista elämää, joka olisi enemmän sinun näköistäsi ja elämänlaadultaan parasta mahdollista. Haluan nähdä hyvän sinussa ja elämässäsi, huomata vahvuutesi ja voimavarasi sekä ylläpitää toivoa.

Olen työskennellyt psykiatrisena sairaanhoitajana aikuispsykiatrialla niin osastotyössä kuin avohoidossakin. Työkokemusten ja lisäkoulutusten myötä olen perehtynyt laaja-alaisesti mielenterveyden hoitoon- ja kuntoutukseen sekä ennaltaehkäisevään mielenterveystyöhön.

Mitä istunnoillani tehdään

Haluan tarjota kokemuksen kuulluksi ja ymmärretyksi tulemisesta, mikä on paras lähtökohta sille, että voi kokea tulleensa autetuksi.
Tarkoitus on työskennellä yhdessä niiden asioiden kanssa, jotka koet ongelmallisiksi ja jotka ovat elämässäsi merkityksellisiä. Keinot asioiden työstämiseksi ovat kognitiivisen psykoterapian eri menetelmiä ja pääosin keskustelullisia keinoja. Tutkimme ja havainnoimme ajattelua, tunteita ja eri toimintamalleja sekä niiden syntyhistoriaa. Esitän kysymyksiä, joiden avulla sinun on mahdollista löytää uusia näkökulmia sekä oivaltaa muutoksen kannalta merkityksellisiä asioita. Usein tavoite on, että asiakas löytäisi uuden suhteen itseensä, ymmärrystä, myötätuntoa sekä uusia taitoja osana hyvää ja merkityksellistä elämää.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Tutustumiskäynnin hinta

60,00

Vakiokäynnin hinta

60,00

Lisätiedot hinnoittelusta