Etusivu / Löydä apua / Sari Junno

Sari Junno

Psykoterapeutti, Sosiaalialan koulutus, Pariterapia
Seinäjoki ja Isokyrö, Keskusta
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Ryhmät Perheet Parit Lapset alle 13v Nuoret 13-17v Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja Viikonloppuaikoja
Olen keskusteleva terapeutti ja käyn mielelläni kanssasi dialogia elämästäsi. Minulla on erityisosaamista sosiaalialalta mm kriisityö, perhetyö, päihdetyö ja mielenterveystyö . Lisäksi olen kiinnostunut kehollisesta työskentelystä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Perheterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Kiintymyssuhteen tukeminen Kehopsykoterapeuttinen koulutus Seksuaaliterapeuttinen osaaminen

Millainen terapeutti olen

Pitkällä ja monipuolisella työurallani olen kohdannut pareja, perheita ja henkilöitä monenlaisissa elämäntilanteissa ja olen nähnyt, että haastavistakin elämäntilanteista löytyy keinoja selvitä eteenpäin eheämpänä kohti omaa sisäistä ja ulkoista hyvinvointia ja sitä onnellisuutta, jota jokainen meistä elämäänsä ansaitsee.
Olen melkoisen lempeä ihminen, ja samalla ehkäpä Karjalaisesta taustasta johtuen suorapuheinen. Olen utelias ja opiskelen jatkuvasti uusia kiinnostavia aiheita, ja yritän pitää tietopankkini ajantaisaisena liittyen ihmisyyteen ja maailmanmenoon kokonaisvaltaisesti.
Harrastuksiini kuuluvat musiikki, päivittäiset jooga- ja meditaatioharjoitteet, ulkoilu monimuotoisesti, "löhöily" hyvän ohjelman ääressä ja oman henkisen kasvun harjoittaminen.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapiatapaamisissa pääasiallinen työväline on dialogi; vuorovaikutuksessa käyty keskustelu, kuuntelen tarkasti ja pyrin kanssasi muutostyöskentelyyn.
Käytän joskus istunnoissani myös luovia/kehollisia keinoja, mutta asiakkaan ehdoilla. Annan sinulle tarvittaessa välitehtäviä tai prosessia kannattelevaa lukemista tapaamisten väliin. Istunnossa voi tarvittaessa tehdä myös erilaisia rentoutusharjoitteita ja kehollisia harjoitteita.

Tarjoan apua
Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Pakko-oireisiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Persoonallisuushäiriöön Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuus Vakavasti traumatisoituneet potilaat ja dissosiaatiohäiriöt Lastensuojelun asiakkaat Kaksisuuntainen mielialahäiriö Monikulttuurisuus/maahanmuuttajat Pakko-oireinen häiriö Persoonallisuushäiriöt Psykoottiset häiriöt Raskaus & synnytys Syömishäiriöiset potilaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Opiskelin peruskoulun jälkeen mielenterveyshoitajaksi ja tein sijaisuuksia psykiatrisissa laitoksissa aikuisten kanssa n. 7 v. Lisäksi työskentelin nuorten aikuisten päihdekuntoutuskeskuksessa. Vuonna 2001 valmistuin sosionomiksi, ja sen jälkeen olin työelämässä päihdekuntoutuslaitoksen perheosastolla ja huumevieroitusyksikössä n.5 v. Työkokemusta on myös nuorten kriisityöstä. Minulla on toiminimi ElämänPisarat Tmi, teen töitä yksityisyrittäjänä.

Viimeisimmäksi olen opiskellut DDP:n perusteet (traumaperäisen kiintymyssuhdehäiriön hoito). Opiskelen parhaillaan PBSP kehoterapeutiksi, jonka tavoitteena on auttaa korjaamaan kehollisia traumakokemuksia ryhmämuotoisessa sekä yksilöterapia istunnoissa.

Ohjaan myös kundaliinijoogaa ja yin joogaharjoitteita Kansalaisopistolla.

Minulla on Kelan pätevyys pari- ja perheterapiaan. Yksilöterapiaan voin ottaa itsemaksavia asiakkaita.

Asiakaskuntani

Asiakaskuntaani on vuosien varrella koskettaneet parisuhdekriisit, elämänhistorian traumat ja kriisit moninaisesti, riippuvuushaasteet sekä identiteetti ja muut kasvuun liittyvät haasteet nuorilla/nuorilla aikuisilla. Tapaan myös mielenterveyshäiriöistä kärsiviä asiakkaita.

Minulla on oma toimitila os: Seuralantie 25,
Lisäksi toimin Mehiläisen tilassa os: Keskuskatu 12 Komppi/Mehiläinen

Teen kotiinpäin tehtävää asiakastyötä alueena Isokyrö-Vaasa-Seinäjoki ja lähikunnat.
Teen myös etäterapiaa sovitusti.

Tutustumiskäynnin hinta

60,00

Vakiokäynnin hinta

80,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Yksilöpsykoterapia on 70 €/45 min tai 80 €/ 60 min ja pari- tai perheterapia maksaa 130 €/90 min.
PBSP ryhmäterapian hinnat muotoutuvat ryhmän koon mukaan
Teen terapiaa myös etäyhteydellä.
Jos olet työtön tai vähävarainen, ota asia rohkeasti esiin, niin keskustellaan siitä voisiko terapian/hoidon hintaa alentaa.

Teen sovitusti kotikäyntejä; hinnat sovittavissa erikseen, lisäkustannuksena bensakulut

Summary in English | Sammanfattning på svenska

Hello you, I am a family and coupletherapist. I am working as a therapist with families, couples and I meeting also person her/himself. I have plenty of work experience, for example working with addictions, crisis and different kind of troubles in life.
I am gently and curious person and also like to discuss and wondering what would help you to feel better. Please contact me if you like to know me and my way to work better. First meeting is always cheaper.
I'm also a kundaliniyoga teatcher.