Etusivu / Löydä apua / Sari Junno

Sari Junno

Psykoterapeutti, Sosiaalialan koulutus, Pariterapia
Seinäjoki, Keskusta
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Ryhmät Perheet Parit Lapset alle 13v Nuoret 13-17v Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja Viikonloppuaikoja

Terapeutti ei ota vastaan asiakkaita ajalla 16.6.-2.7.
Olen keskusteleva integratiivinen terapeutti. Erityisosaamista on usealta eri osa-alueelta. Kelaterapia mahdollista vain perhe- ja pariterapiaan. Yksilöasiakkaat itsemaksavina tai muu maksusitoumus (vakuutus, kunnan maksusitoumus tms) Tule tutustumiskäynnille, niin pohditaan yhdessä tilannettasi.
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Perheterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (perheet)

Lisäkoulutukset

Kiintymyssuhteen tukeminen Kehopsykoterapeuttinen koulutus Seksuaaliterapeuttinen osaaminen

Millainen terapeutti olen

Pitkällä ja monipuolisella työurallani olen kohdannut pareja, perheita ja henkilöitä monenlaisissa elämäntilanteissa ja olen nähnyt, että haastavistakin elämäntilanteista löytyy keinoja selvitä eteenpäin eheämpänä kohti omaa sisäistä ja ulkoista hyvinvointia ja sitä onnellisuutta, jota jokainen meistä elämäänsä ansaitsee.
Olen melkoisen lempeä ihminen, ja samalla ehkäpä Karjalaisesta taustasta johtuen suorapuheinen. Olen utelias ja opiskelen jatkuvasti uusia kiinnostavia aiheita, ja yritän pitää tietopankkini ajantaisaisena liittyen ihmisyyteen ja maailmanmenoon kokonaisvaltaisesti.
Harrastuksiini kuuluvat tanssi, musiikki, päivittäiset jooga- ja meditaatioharjoitteet, ulkoilu monimuotoisesti, "löhöily" hyvän ohjelman ääressä ja oman henkisen kasvun harjoittaminen.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapiatapaamisissa pääasiallinen työväline on dialogi; vuorovaikutuksessa käyty keskustelu, kuuntelen tarkasti ja pyrin kanssasi muutostyöskentelyyn.
Käytän joskus istunnoissani myös luovia/kehollisia keinoja, mutta asiakkaan ehdoilla. Annan sinulle tarvittaessa välitehtäviä tai prosessia kannattelevaa lukemista tapaamisten väliin. Istunnossa voi tarvittaessa tehdä myös erilaisia rentoutusharjoitteita ja kehollisia harjoitteita.

Tarjoan apua
Psykoottisiin häiriöihin Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Pakko-oireisiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Persoonallisuushäiriöön Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuus Vakavasti traumatisoituneet potilaat ja dissosiaatiohäiriöt Lastensuojelun asiakkaat Kaksisuuntainen mielialahäiriö Monikulttuurisuus/maahanmuuttajat Pakko-oireinen häiriö Persoonallisuushäiriöt Psykoottiset häiriöt Raskaus & synnytys Syömishäiriöiset potilaat Neuropsykiatriset potilaat Kipuun liittyvät vaikeudet
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Opiskelin peruskoulun jälkeen mielenterveyshoitajaksi ja tein sijaisuuksia psykiatrisissa laitoksissa aikuisten kanssa. Lisäksi työskentelin päihdekuntoutuskeskuksissa. Vuonna 2001 valmistuin sosionomiksi, ja sen jälkeen olin työelämässä päihdekuntoutuslaitoksen perheosastolla ja huumevieroitusyksikössä. Olen tehnyt nuorten kriisityötä ja työskennellyt parien, perheiden ja aikuisten kanssa usean vuoden ajan.

Olen käynyt kolmevuotisen PBSP terapia koulutuksen, joka on vuorovaikutteinen ja kehollisia traumakokemuksia korjaava terapiamuoto ryhmämuotoisesti sekä yksilöterapiana.

Ohjaan myös kundaliinijoogaa ja yin joogaharjoitteita Kansalaisopistolla ja yksityisesti.

Minulla on Kelan pätevyys pari- ja perheterapiaan. Yksilöterapiaan voin ottaa itsemaksavia asiakkaita.

Opiskelen ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi ja otan vastaanotolle tähän harjoitteluasiakkaita huokeampaan hintaan.

Asiakaskuntani

Asiakaskuntaani on vuosien varrella koskettaneet parisuhdekriisit, elämänhistorian traumat ja kriisit moninaisesti, riippuvuushaasteet sekä identiteetti ja muut kasvuun liittyvät haasteet nuorilla/nuorilla aikuisilla. Tapaan myös mielenterveyshäiriöistä kärsiviä asiakkaita.

Minulla on oma toimitila os: Seuralantie 25, Seinäjoki
Lisäksi toimin Mehiläisen tilassa os: Keskuskatu 12 Komppi/Mehiläinen ja Vantaan Kielotien Mehiläisen yksikössä noin 1xkk:ssa.

Teen kotiinpäin tehtävää asiakastyötä alueena Isokyrö-Vaasa-Seinäjoki ja lähikunnat.
Teen myös etäterapiaa sovitusti.

Tutustumiskäynnin hinta

60,00

Vakiokäynnin hinta

80,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Yksilöpsykoterapia on 70 €/45 min tai 80 €/ 60 min ja pari- tai perheterapia maksaa 100 € /60 min tai 140 €/90 min.
PBSP (Pesso Bpyden System Psychomotor) ryhmäterapian hinnat muotoutuvat ryhmän koon mukaan. PBSP terapian yksilöhinnat samat kuin psykoterapiassa. Opiskelen ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa.
Teen terapiaa myös etäyhteydellä.
Jos olet työtön tai opiskelija, ota asia rohkeasti esiin, niin keskustellaan siitä voisiko terapiatapaamisten hintaa alentaa.

Teen sovitusti kotikäyntejä; hinnat sovittavissa erikseen, lisäkustannuksena bensakulut

Summary in English | Sammanfattning på svenska

Hello you, I am a family and coupletherapist. I am working as a therapist with families, couples and I meeting also person her/himself. I have plenty of work experience, for example working with addictions, crisis and different kind of troubles in life.
I am gently and curious person and also like to discuss and wondering what would help you to feel better. Please contact me if you like to know me and my way to work better. First meeting is always cheaper.
I'm also a kundaliniyoga teatcher.