Etusivu / Löydä apua / Sari Junno

Sari Junno

Psykoterapeutti, Sosiaalialan koulutus, Integratiivinen
Seinäjoki, Keskusta
Suomi Englanti
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Lapset alle 13v Parit Perheet Ryhmät
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja Viikonloppuaikoja
Kaipaatko monipuolista ja laaja-alaista elämäntilanteesi kartoitusta, ymmärrystä ja tukea elämäsi pohdintaan ja oman polkusi löytämiseksi? Olen keskusteleva terapeutti ja käyn mielelläni kanssasi dialogia elämästäsi, halutessasi voimme tehdä myös muita harjoitteita terapiassa. Nähdään <3
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
  • Integratiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Kiintymyssuhteen tukeminen

Millainen terapeutti olen

Pitkällä ja monipuolisella työurallani olen kohdannut pareja, perheita ja henkilöitä monenlaisissa elämäntilanteissa ja olen nähnyt, että haastavistakin elämäntilanteista löytyy keinoja selvitä eteenpäin eheämpänä kohti omaa sisäistä ja ulkoista hyvinvointia ja sitä onnellisuutta, jota jokainen meistä elämäänsä kaipaa ja tarvitsee.
Olen melkoisen lempeä ihminen, mutta myös Karjalaisesta taustasta johtuen suorapuheinen. Olen utelias ja opiskelen oikeastaan jatkuvasti uusia kiinnostavia aiheita, yritän pitää myös tietoni ajantaisaisena liittyen ihmiseen ja maailmanmenoon kokonaisvaltaisesti.
Harrastuksiini kuuluvat musiikki, päivittäiset joogaharjoitteet, ulkoilu monimuotoisesti, "löhöily" hyvän ohjelman ääressä ja oman henkisen kasvun harjoittaminen.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapiatapaamisissa pääasiallinen työväline on dialogi; vuorovaikutuksessa käyty keskustelu, kuuntelen tarkasti ja pyrin kanssasi muutostyöskentelyyn.
Käytän joskus istunnoissani myös luovia/kehollisia keinoja, mutta asiakkaan ehdoilla. Annan sinulle tarvittaessa välitehtäviä tai prosessia kannattelevaa lukemista tapaamisten väliin. Istunnossa voi tarvittaessa tehdä myös erilaisia rentoutusharjoitteita.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Opiskelin peruskoulun jälkeen mielenterveyshoitajaksi ja tein sijaisuuksia psykiatrisissa laitoksissa aikuisten kanssa n. 7 v. Lisäksi työskentelin nuorten aikuisten päihdekuntoutuskeskuksessa 2 v. Vuonna 2001 valmistuin sosionomiksi, ja sen jälkeen olin työelämässä päihdekuntoutuslaitoksen perheosastolla ja huumevieroitusyksikössä n.5 v. Työkokemusta on kertynyt myös ammattikoulun ryhmänohjaajana ja lastensuojelun sosiaalityöntekijän sijaisena sekä kriisityöntekijänä Helsinki Missiossa yht. 7v.
Toimin päätomisesti tällä hetkellä terapiatyössä yksityisessä firmassa.

Viimeisimmäksi olen opiskellut DDP:n perusteet (traumaperäisen kiintymyssuhdehäiriön hoito). Seuraavaksi perehdyn tarkemmin terapeuteiile suunnattuun seksuaalikoulutussarjaan.

Yksityisesti teen erimuotoista terapiaa sekä ohjaan kundaliinijoogaa Kansalaisopistolla ja yksityisesti.

Minulla on Kelan pätevyys pari- ja perheterapiaan. Yksilöterapiaan voin ottaa itsemaksavia asiakkaita.

Asiakaskuntani

Asiakaskuntaani on vuosien varrella koskettaneet parisuhdekriisit, elämänhistorian traumat ja kriisit moninaisesti, riippuvuushaasteet sekä identiteetti ja muut kasvuun liittyvät haasteet nuorilla/nuorilla aikuisilla. Tapaan myös mielenterveyshäiriöistä kärsiviä asiakkaita.
Teen kotiinpäin tehtävää asiakastyötä Pohjanmaalla alueena Isokyrö-Vaasa-Seinäjoki ja lähikunnat.
Minulla on mahdollisuus ottaa asiakkaita vastaan Graalion Oy:n tiloissa Seinäjoella os: Matti Visanninkuja 6 2. krs.
Lisäksi voin vastaanottaa asiakkaita sovitusti Isokyrössä Unelmafiiliksen tilassa osoitteessa: Pohjankyröntie 135 ja.
Teen myös videoavusteista terapiaa sovitusti.

Tutustumiskäynnin hinta

45,00

Vakiokäynnin hinta

60,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Yksilöpsykoterapia on 60 €/60 min ja pari- tai perheterapia maksaa 100 €/90 min.
Videoavusteinen terapia 50€/60min. Jos olet työtön tai vähävarainen, ota asia rohkeasti esiin, niin keskustellaan siitä voisiko terapian/hoidon hintaa alentaa.

Teen sovitusti kotikäyntejä; hinnat sovittavissa erikseen.

Summary in English | Sammanfattning på svenska

Hello you, I am a family and coupletherapist. I am working as a therapist with families, couples and I meeting also person her/himself. I have plenty of work experience, for example working with addictions, crisis and different kind of troubles in life.
I am gently and curious person and also like to discuss and wondering what would help you to feel better. Please contact me if you like to know me and my way to work better. First meeting is always cheaper.
I'm also a kundaliniyoga teatcher.