Etusivu / Löydä apua / Sanna Välimäki

Sanna Välimäki

Psykoterapeutti, Sosiaalityöntekijä, Perheterapia
Kerava, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Viikonloppuaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Olen ET perheterapeutti, psykoterapeutti (Valvira) ja koulutukseni on painottunut kriisi- ja traumatyöhön. Valmistuin v. 2013. Minulla on Kela-pätevyys aikuisten ja nuorten psykoterapiaan (perheterapiana) ja vanhempain ohjaukseen. Lisäksi olen psykoanalyyttinen pariterapeutti (2018).
Psykoterapiasuuntaus
  • Perheterapia
  • Pariterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Kriisit ja traumat

Millainen terapeutti olen

Olen terapeuttina melko aktiivinen ja integroin erilaisia tapoja tehdä psykoterapiaa aina asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioiden. Olen rauhallinen, myötätuntoinen ja huumori on minulla vahvasti läsnä vaikka olisimme kuinka vaikeiden asioiden äärellä.
Minulle on tärkeää, että voin luoda luottamuksellisen ilmapiirin tapaamisiin. Minulle on luontevaa työskennellä myös lasten ja nuorten kanssa.

Mitä istunnoillani tehdään

Erityisesti perheterapiassa ja pariterapiassa käytän mielelläni erilaisia menetelmiä keskustelun tueksi. Näitä voivat olla erilaiset janat, sukupuut ja kartat. Toisinaan on helpompi "puhua" kuvin kuin sanoin. Toisaalta otan huomioon paljon myös kehollisuuden ja välillä voimme yhdessä pysähtyä havainnoimaan miltä kehossa tuntuu kun puhumme vaikeista asioista. Työtapani on kuitenkin keskusteleva ja kuunteleva ja pyrin huomioimaan asiakkaan omat voimavarat ja vahvuudet terapiassa.

Tarjoan apua
Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen
Erityiskohderyhmät
Adoptio & sijoitus Raskaus & synnytys Lastensuojelun asiakkaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen sosiaalityöntekijä ja YTM. Minulla on pitkä kokemus lastensuojelutyöstä, sen kehittämisestä ja esimiestyöstä lastensuojelussa. Lisäksi olen toiminut mm. nuorisopsykiatriassa ja koulun sosiaalityössä. Teen väitöskirjaa lastensuojelun aihepiiristä. Olen suorittanut myös mm. lastensuojelun edunvalvojakoulutuksen. Minulla on kokemusta johtamisesta ja olen suorittanut myös johtamisen erikoisammattitutkinnon. Teen mielelläni töitä lastensuojelun asiakkuudessa olevien perheiden, sijaisperheiden, adoptioperheiden jne. kanssa ja myös työnohjaan sosiaali- ja terveysalan työntekijöitä.

Asiakaskuntani

Psykoterapiatyössä olen perehtynyt erityisesti perheiden erilaisiin kriisitilanteisiin, traumatisoitumiseen ja sen vaikutuksiin vanhemmuuteen.
Kiinnostuksen kohteenani ovat myös raskauteen ja raskausajan terapiaan, synnytyspelkoon, synnytystraumoihin liittyvät asiat ja niiden vaikutus vanhemmuuteen ja parisuhteeseen.
Olen erikoistunut myös lapsettomuuteen liittyviin pulmiin. Tällä hetkellä kiinnostukseni on myös vahvasti psykoanalyyttisessa pariterapiassa. Terapiatyössä integroin eri terapiamuotoja tarpeen mukaan.

Tutustumiskäynnin hinta

60,00

Vakiokäynnin hinta

60,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Perheterapia 90 min 120€
Perheterapia 60min 90€
Pariterapia 60min 80€
Pariterapia 90 min 120€
Yksilöpsykoterapia 45-60 min 60-70€