Etusivu / Löydä apua / Sanna Pikku-Pyhältö
Psykoterapeutti, Psykologi, Kuvataideterapia
Tampere. , Keskusta.
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v Lapset alle 13v Ryhmät
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Olen psykodynaaminen kuvataidepsykoterapeutti ja psykologi. Kokemusta erityisesti lasten ja nuorten kanssa työskentelystä, neuropsykiatrisesta problematiikasta, autisminkirjon teemoista sekä seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuudesta. Pitkien Kela-terapioiden paikat ovat valitettavasti täynnä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kuvataideterapia
  • Psykodynaaminen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (lapset) Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (nuoret) Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (aikuiset)

Lisäkoulutukset

Taideterapia

Millainen terapeutti olen

Olen terapeuttina varsin aktiivinen, lämmin ja rauhallinen. Viitekehykseni on psykodynaaminen, mutta asiakkaan tarpeiden mukaan toki pohdin, millainen työskentely- ja lähestymistapa parhaiten kussakin tilanteessa asiakasta parhaiten palvelee. Kuvataidepsykoterapeuttina taidemateriaalit ovat lähes poikkeuksetta tavalla tai toisella läsnä työskentelyssä - jokaisen asiakkaan kohdalla omalla tavallaan.

Mitä istunnoillani tehdään

Toimin asiakaslähtöisesti, joten tapaamisten sisällöt vaihtelevat varsin paljon asiakkaasta ja hänen tarpeistaan riippuen. Kaikkien asiakkaiden käytössä on laaja valikoima taidevälineitä, joiden suhteen asiakkaalla on vapaat kädet. Lisäksi useimmiten käynneillä keskustellaan. Satunnaisesti tehdään rentoutusharjoituksia, erilaisia paperi ja kynä -tehtäviä tai vaikkapa tutustutaan netissä asiakasta askarruttaviin asioihin. Tarpeen mukaan tapaamisilla on mukana vanhempia, kumppaneita tai muita asiakkaalle tärkeitä lähi-ihmisiä. Olen myös sopimuksen mukaan yhteydessä opettajiin tai muihin työntekijöihin.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin
Erityiskohderyhmät
Neuropsykiatriset potilaat Seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuus Kehitysvammaiset
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt psykologina perheneuvolassa, kehitysvammahuollossa sekä toisen asteen kouluissa koulupsykologina. Kuvataidepsykoterapeuttina olen työskennellyt erityisesti nuorten ja nuorten aikuisten kanssa. Minulla on psykologin ja kuvataidepsykoterapeutin tutkintojeni lisäksi kasvatus- ja perheneuvonnan erikoistumiskoulutus sekä kuvataidepsykoterapian perusteiden koulutus. Lisäksi olen opiskellut draamakasvattajaksi.

Asiakaskuntani

Työskentelen erityisesti lasten, nuorten ja nuorten aikuisten kanssa. Osaamisaluettani ovat nuoruuteen liittyvät kysymykset, neuropsykiatrinen problematiikka, autisminkirjo, kehitysvammaisuus sekä sukupuolen ja seksuaalisuuden monimuotoisuus. Myös lapsettomuuteen liittyvä tematiikka on tuttua.

Tutustumiskäynnin hinta

40,00

Vakiokäynnin hinta

80,00

Lisätiedot hinnoittelusta

45 min 80 euroa
60 min 100 euroa