Etusivu / Löydä apua / Sanna Isosävi
Psykoterapeutti, Psykologi, Varhaisen vuorovaikutuksen
Helsinki, Kamppi
Suomi Englanti
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
TÄLLÄ HETKELLÄ TARJOLLA VAIN KONSULTAATIO- JA MÄÄRÄMITTAISIA HOITOTAPAAMISIA! Olen psykologi ja varhaisen vuorovaikutuksen psykoterapeutti. Tarjoan kela-psykoterapiaa ja konsultaatiota raskaus- synnytys- vauva- ja pikkulapsiaikana. Myös yksilö- pari- ja perhekäynnit.
Psykoterapiasuuntaus
  • Varhaisen vuorovaikutuksen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Kehopsykoterapeuttinen koulutus Kriisit ja traumat Kiintymyssuhteen tukeminen

Millainen terapeutti olen

Olen aktiivinen, mutta asiakasta kunnoittava ja tilaa antava. Kunnioitan kokemuksen ja kehityksen moninaisuutta. Jokainen saa tulla vastaanotolle omana itsenään, käyntien tavoitteena ei ole arviointi tai arvostelu. Asetan asiakkaan kanssa yhdessä hoidolle selkeät tavoitteet ja hoidon aikana näitä tarkastellaan yhdessä. En tiedä asiakkaan puolesta, mutta autan tavoittelemaan omaa, puolison ja lapsen kokemusta. Kokemusten lisäksi keskityn myös konkretiaan: miten koetut ongelmat näkyvät yksilön tai perheen arjessa ja mitä muutosta niihin toivotaan. Työskentelen mielelläni koko perheen kanssa.

Mitä istunnoillani tehdään

Istuntojen rakenne ja osallistujat sovitaan yksilöllisesti asiakkaiden tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Jos perheessä ei ole vauvaa, käynnit ovat yleensä 45 tai 60 min keskustelukäyntejä. Jos vauva on syntynyt, hän on aktiivinen osallistuja käynneillä jotka ovat kestoltaan yleensä 90 min. Tällöin yhtenä hoidon keskeisenä osa-alueena on vanhemman/vanhempien ja vauvan muodostuva suhde. Vauva- ajan käynnit voivat toteutua kotikäynteinä. Jos ongelma tai tavoite koskee koko perhettä (useampia lapsia), hoito räätälöidään tämän mukaan. Asiakkaat tuottavat istuntojen sisällön, mutta kyselen ja jäsennän keskustelua ja vuorovaikutusta.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Elämäntapamuutokseen Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Pahaan oloon
Erityiskohderyhmät
Raskaus & synnytys Monikulttuurisuus/maahanmuuttajat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Valmistuin psykologian maisteriksi vuonna 2008. Varhaisen vuorovaikutuksen psykoterapeutiksi valmistuin 2017. Syksyllä 2019 väittelen psykologian tohtoriksi. Olen parhaillaan sensomotorisen psykoterapian täydennyskoulutuksessa.

Työurallani olen keskittynyt erityisesti raskausajan ja vauvavaiheen psykoterapeuttiseen hoitamiseen. Lisäksi minulla on kokemusta aikuispsykiatriasta, lastenpsykiatriasta ja lastensuojelusta.

Olen erikoistunut vanhemman/aikuisen turvattoman tai traumaattisen kiintymyshistorian huomioimiseen, mentalisaatiopohjaiseen työotteeseen perheiden kanssa sekä kehon huomioimiseen psykoterapeuttisessa työskentelyssä.

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten ja perheiden kanssa, joilla on vanhemmaksi tulemisen toive tai tähän liittyviä huolia ja pelkoja; joilla on turvattomia tai traumaattisia kokemuksia; joilla on parisuhdeongelmia raskaus- ja vauva-aikana; jotka kärsivät mieliala-, ahdistus- tai traumaoireista tai tunteidensäätelypulmista; joiden on vaikeaa muodostaa suhdetta vauvaan/lapseen. Synnytykseen, vauvan kehitykseen, vanhempi-vauvasuhteeseen ja omaan vanhempana osaamiseen liittyvät huolet ja pelot kuuluvat myös osaamiseeni.

Tutustumiskäynnin hinta

110,00

Vakiokäynnin hinta

110,00

Lisätiedot hinnoittelusta

45 min 95 eur, 60 min 110 eur, 90 min 160 eur, kotikäynnit (sis. matka-aika) sopimuksen mukaan

Summary in English | Sammanfattning på svenska

I'm a psychologist and a parent-infant psychotherapist. I work with individuals wishing to or in the process of becoming parents; who have insecure or traumatic backround; who suffer from infertility; who are afraid or worried about labour, their spousal relationship, bonding with the infant, their ability to regulate their emotions, their overall coping, sibling relationships in the family, or suffer from excess stress or mood and anxiety symptoms. The length of treatment and sessions are agreed upon individually with the family, and goals set jointly. I work in an active and respectful way in striving to help individuals and families to understand themselves and each other better.