Etusivu / Löydä apua / Saija Ilola

Saija Ilola

Psykoterapeutti, Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Perheterapia
Turku, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Kiertävätkö ajatukset kehää eikä tunnu löytyvän ulospääsyä tilanteesta? Monesti keskustelu ammattilaisen kanssa auttaa avaamaan solmuja sekä löytämään voimavaroja yllättävillä hetkillä. Tarjoan perheterapiaa yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella perheistä sekä lapsista.
Psykoterapiasuuntaus
  • Perheterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Olen voimavara- ja ratkaisukeskeinen terapeutti. Uskon ihmisestä itsestään löytyvän ratkaisun ja voimia päästä elämässä eteenpäin. Välillä jokainen ihminen tarvitsee toista auttamaan nähdäkseen asiat eri perspektiivistä. Voi olla, että ajatukset vaan kiertävät päässä ja ratkaisua ei tunnu löytyvän. Silloin auttaa kun puhuu asiasta ulkopuolisen ihmisen kanssa. Joskus oikein asetetut kysymykset voivat loksauttaa asioita paikalleen. Olen myötätuntoinen ja ihmisiä arvostava suorapuheinen terapeutti.

Mitä istunnoillani tehdään

Keskustellaan ja pohditaan yhdessä tilannetta. Perheterapiaistunnossa voi olla mukana joko koko perhe tai osa siitä. Ensimmäinen kerta on tutustumiskerta, joka kestää 90 minuuttia. Sen kerran aikana ja jälkeen voitte miettiä onko tämä sellaista terapiaa, joka sopii perheellenne. Jos terapia tuntuu oikealta teille, teemme kirjallisen sopimuksen terapiasta.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuus Adoptio & sijoitus Lastensuojelun asiakkaat Vakavasti traumatisoituneet potilaat ja dissosiaatiohäiriöt Monikulttuurisuus/maahanmuuttajat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen tehnyt lasten, nuorten ja perheiden parissa lastensuojelussa töitä parinkymmenen vuoden ajan. Myös eri kansallisuuksien sekä vaikeasti traumatisoituneiden nuorten parissa tehdystä työstä on kokemusta monen vuoden ajalta. Olen psykiatrian sairaanhoitaja sekä erityistason perheterapeutti, psykoterapeutti.

Tutustumiskäynnin hinta

95,00

Vakiokäynnin hinta

95,00

Lisätiedot hinnoittelusta

95€/ 45 min
160€/ 90 min