Etusivu / Löydä apua / Risto Parviainen

Risto Parviainen

Kouluttajapsykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Ratkaisukeskeinen
Jyväskylä, Keskusta
Lahti, Mattilanmäki
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Parit
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja Viikonloppuaikoja
Sinä määrittelet, mikä on tärkeää, mitä kohti etenet ja mikä on aikataulusi. Terapian keston ja tapaamistiheyden luomme yhdessä. Keskeistä ovat voimavarat, luovuus, leikkisyys ja huumori. Kantava voima ovat taidot, jotka myös myöhemmin voivat auttaa Sinut mahdollisten kriisien yli.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Elämän haasteet ja pulmat voit kohdata kanssani käytännöllisesti ja myönteisesti. Keskitymme vahvuuksiin ja voimavaroihin, vetovoima on tulevaisuutesi. Unelmaasi kohti voimme edetä tuetusti, pieninkin askelin. Ja tarpeesi määrittää tavoitteen, Sinulle hyödyllinen ja tärkeä. Me voimme tarkastella mennyttä uudesta näkökulmasta, avartaa ja selventää ajattelua. Voimme helpottaa nykyisen ja tulevan pohtimista. Kiintoisaa myös on miettiä kanssasi mahdollisuuksia, vahvuuksia ja voimavaroja, jotka hetkellisesti ehkä olit unohtanut tahi joita et vielä ollut itsestäsi tunnistanut. Me selvitämme asiaa.

Mitä istunnoillani tehdään

Tapaamiset ovat monipuolisia. Keskustelua, kuulemista ja kuuntelemista. Teemme sitä, minkä koet tärkeäksi ja itsellesi hyödylliseksi. Pohdimme uusia tapoja elämän ja toiminnan tarkasteluun, teemme lisää sitä, minkä jo koet auttaneen. Tutkimme vaikeuksien aiempia ratkaisuja ja poikkeuksia, joissa nykyisyys painottuu menneisyyttä voimakkaammin. Onnistumiset ja saavutukset mietimme huolellisesti, ja selvitämme, mikä Sinua on auttanut selviytymään.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Elämäntapamuutokseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn
Asiakaskuntani

Jos tunnistat, että Sinulla on aihe keskusteluun, älä epäröi yhteydenottoa. Tavoitat minut tämän sivuston kautta. Otan vastaan Lahdessa ja Jyväskylässä, etävastaanotto kaikkiin Suomen kuntiin.

Lisätiedot

Olen kouluttajapsykoterapeutti (VET) ja työnohjaaja (STOry). Hoitotyön koulutustaustani on sairaanhoitaja (AMK) ja sairaanhoitaja-diakonissa (AMK) + diakonian virkakelpoisuus (AMK). Aikaisemmassa kolmivuotisessa koulutuksessa suuntauduin päihde- ja mielenterveyskuntoutukseen. Lisäksi hankin THL:n ja DIAK:n järjestämän rahapelien kohtaaminen mielenterveystyössä -koulutuksen.

Tutustumiskäynnin hinta

30,00

Vakiokäynnin hinta

65,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Laskutus postissa ja sähköpostissa.
Lausunnoista sovitaan erikseen.