Etusivu / Löydä apua / Ria Ekholm

Ria Ekholm

Psykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Pariterapia
Hämeenlinna, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Perheet Parit Nuoret 13-17v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Viikonloppuaikoja Ilta-aikoja
Pari-ja perhepsykoterapeutti, seksuaaliterapeutti, Integratiivinen yksilöpsykoterapeuttikoulutettava valmistun 2024, otan vastaan koulutuspotilaita. Pohjakoulutukseltani olen sairaanhoitaja. Minulla on pitkä työkokemus psykiatrian alalta.
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Integratiivinen
Kela-pätevyys

Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (perheet)

Lisäkoulutukset

Seksuaaliterapeuttinen osaaminen

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina minulle on tärkeää asiakkaan lämminhenkinen ja läsnäoleva kohtaaminen, siten että asiakas kokee tulevansa kuulluksi ja ymmärretyksi.
Olen perhe-ja paripsykoterapeutti (Kela). Lisäksi olen kouluttautunut seksuaaliterapeutiksi. Olen yksilöpsykoterapeuttikoulutuksessa ja valmistun vuonna 2024. Työskentelyni viitekehys on integratiivinen.

Mitä istunnoillani tehdään

Tapaamisen kulusta ja työskentelytavoista sovitaan yhdessä asiakkaiden kanssa. On tärkeää, että vastaaotolla on turvallinen ja luottavainen ilmapiiri, jolloin on mahdollista tutkia ja tarkastella vaikeitakin ajatuksia ja tunteita. Tapaamisten kokoonpanot voivat vaihdella asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan.
Merkityksellisenä tapaamisten onnistumiselle pidän avointa ja turvallista ilmapiiriä sekä jatkuvaa arviointia.

Tarjoan apua
Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Psykoottisiin häiriöihin Persoonallisuushäiriöön Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuus Persoonallisuushäiriöt
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Työkokemusta itselläni on psykiatrian kentältä lasten, nuorten ja aikuisten parissa parinkymmenen vuoden ajalta.

Asiakaskuntani

Asiakaskuntani on laaja ja tällä hetkellä painopiste työskentelyssä on yksilöpsykoterapia-asiakkaissa koulutuspotilaiden muodossa. Työskentelen lisäksi perheiden, parien sekä erilaiseten seksuaalisuuteen ja sukupuoleen liittyvien kysymysten kanssa.

Tutustumiskäynnin hinta

95,00

Vakiokäynnin hinta

95,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Etsin yksilöpsykotreapiaan koulutuspotilaita lyhyitä tai pitkiä prosesseja. Erillinen hinta sopimuksen mukaan.