Etusivu / Löydä apua / Pirkko Ahonen

Pirkko Ahonen

Psykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Perheterapia
Helsinki, Helsinki
Suomi
Asiakasryhmät
Ryhmät Perheet Parit Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Viikonloppuaikoja Ilta-aikoja
Olen pitkän kokemuksen omaava lämminhenkinen ja luotettava terapeutti. Vahvuuteni on luoda hyvä ja turvallinen asiakassuhde. Olen kiinnostunut työstäni ja haluan antaa kaiken osaamiseni asiakkaideni käyttöön. Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutukseen otan asiakkaiksi vain perheitä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Perheterapia
  • Pariterapia
Kela-pätevyys

Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (perheet)

Lisäkoulutukset

Kiintymyssuhteen tukeminen Kriisit ja traumat Kehopsykoterapeuttinen koulutus

Millainen terapeutti olen

Olen sitoutuva, asiakasta kunnioittava ja arvostava terapeutti. olen tarvittaessa aktiivinen ja kiinnitän huomiota auttamisen kannalta tärkeisiin seikkoihin. Työskentelyni perustuu myötätuntoiseen kuunteluun ja pyrkimykseen ymmärtää asiakasta, hänen elämäntilannettaan ja avuntarvettaan. Vahvuuteni on saavuttaa hoitosuhteessa luottamuksellinen ja turvallinen asiakassuhde, välitön ja myönteinen ilmapiiri sekä huomioida myönteinen edistyminen.

Pitkäaikaista kokemusta lasten, muorten ja aikuisten psykiatrian saralta.

Mitä istunnoillani tehdään

Työhuoneessa voidaan työskennellä toiminnallisestä sekä ajatusten ja tunteiden tasolla. Olen terapeuttina aktiivinen ja käynnillä voidaan esimerkiksi liikkua, tehdä harjoitteita, puhua, olla hiljaa, kirjoittaa, täyttää lomakkeita, kuunnella musiikkia ym. Tehdään käynneistä yhdessä parhaiten tarpeitasi vastaava. Annan tehtäviä sekä istunnolla ja kotiin.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Psykoottisiin häiriöihin Persoonallisuushäiriöön Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Vakavasti traumatisoituneet potilaat ja dissosiaatiohäiriöt Monikulttuurisuus/maahanmuuttajat Lastensuojelun asiakkaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Vaativan eritystason perheterapeutti, erityistason pariterapeutti

lyhytkestoinen kriisiterapia

Olen sairaanhoitaja, sosiaalityöntekijä, Valviran hyväksymä perheterapeutti VE, pariterapeutti ja ryhmäanalyytikko ET sekä työnohjaaja.
Lisäksi minulla on täydentävää terapiakoulutusta traumahoitoihin. Näkökulmani on integratiivisuus ja voimavarakeskeisyys.

Tutustumiskäynnin hinta

65,00

Vakiokäynnin hinta

130,00

Lisätiedot hinnoittelusta