Etusivu / Löydä apua / Pasi Vallivuori

Pasi Vallivuori

Psykoterapeutti, Sosionomi, Ratkaisukeskeinen
Turku, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Ryhmät Perheet Parit Lapset alle 13v Nuoret 13-17v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Oletko törmännyt elämäsi aikana ongelmallisiin tilanteisiin? Mietityttääkö elämän suunta? Haetko uutta potkua elämääsi? Olen ratkaisu- ja voimavarakeskeisesti orientoitunut psykoterapeutti, jolle tärkeää on tarinallisuus. Ota yhteyttä niin katsotaan miten voin olla sinulle/teille hyödyksi.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
  • Voimavarakeskeinen perheterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Uskon asiakkaan omiin voimavaroihin ja tehtäväni on keskustelun kautta avata asiakkaalle uudenlaisia näkökulmia haastavien tilanteiden kohtaamiseen. Ymmärrän menneisyyden merkityksen, mutta painotan nykyhetkeä ja tulevaisuutta, koska se avaa aivan uudenlaisia toiminnan maastoja.
Uskon dialogiin perustuvaan vuorovaikutukseen ja arvostan asiakkaan kokemusta ja asiantuntemusta omissa asioissaan.

Mitä istunnoillani tehdään

Työskentely tapahtuu pääosin keskustelemalla. Huolen tarkennuksen ja määrittelyn jälkeen ryhdytään hakemaan uudenlaisia merkityksiä ongelmaisille kuvauksille ja asiakkaan voimavarojen ja onnistumisten kautta rakennetaan uudenlaista tapaa toimia ja käsitellä asioita ja tilanteita.
Tilanteesta riippuen annan kotitehtäviä. Voin antaa asiakkaalle myös kirjallista palautetta kirjeen muodossa.


Yhden kerran terapia
Haluatko muutosta elämääsi, mutta et halua sitoutua pitkiin prosesseihin. Tarjoan myös ratkaisukeskeisiin menetelmiin perustuvaa yhden kerran terapia -mallia. Tapaamisia on lähtökohtaisesti 1, mutta myös toinen tapaaminen voidaan tarvittaessa sopia. Yhden tapaamisen kesto 1,5 tuntia.

Malliin liittyy ilmainen yhteydenotto 3 kk viimeisen tapaamisen jälkeen. Tällöin kyselen missä vaiheessa positiivinen kehitys on. Samalla voidaan sopia jatkotyöskentelystä, jos niin haluat.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Psykoottisiin häiriöihin Persoonallisuushäiriöön Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Lastensuojelun asiakkaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Sosionomi AMK, erityistason perheterapeutti/psykoterapeutti (KELA), työnohjaaja STOry. Valmistunut ratkaisukeskeiseksi yksilöpsykoterapeutiksi ja KELA pätevyys yksilöpsykoterapiaan haussa.

Lisätiedot

Olen tällähetkellä KELA pätevä ainoastaan perheterapian osalta. Yksilöpsykoterapiaan osalta KELA pätevyys haussa.

Tutustumiskäynnin hinta

60,00

Vakiokäynnin hinta

80,00

Lisätiedot hinnoittelusta

yksilöterapia 80€
perheterapia 120€
pariterapia 100€
hinnat tuntihintoja (60 min)

Yhden kerran terapiatapaaminen 90min 140