Etusivu / Löydä apua / Päivi Korkeala

Päivi Korkeala

Psykoterapeutti, Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Pariterapia
Helsinki, Kamppi
Helsinki, Vallila
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja
Palveluni on tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat apua henkilökohtaisissa vaikeuksissa tai perhe-elämään tai parisuhteeseen liittyvissä haasteissa. Kela-pätevyys perhe-ja paripsykoterapiaan (ei yksilöpsykoterapiaan).
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Perheterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Kriisit ja traumat

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen rauhallinen, asiakasta tukeva ja käytännönläheinen. Työskentelytapani on keskustelupainotteinen, tutkiva ja menneisyyttä huomioiva.
Ydinosaamisalueitani ovat perheterapia, pariterapia, vanhempainohjaus, transnationaalinen hoitotyö, lasten ja nuorten mielenterveystyö. Autan mielelläni vanhemmuuden haasteisiin, lapsen haastavaan käyttäytymiseen, uusperheeseen ja somaattisesti pitkäaikaissairaan lapsen vanhemmuuteen liittyvissä kysymyksissä. Minulla on pitkä työkokemus työskentelystä lastenpsykiatriassa lasten, vanhempien ja perheiden parissa.

Pätevyyttäni koskevat tiedot on merkitty Kelan kuntoutuksen palveluntuottajarekisteriin seuraavasti:
Aikuiset 26-67-vuotiaat: Perheterapia, pariterapia
Nuoret 16-25-vuotiaat: Perheterapia, pariterapia.

Teen työtä tarvittaessa myös tulkin välityksellä (maksusitoumus oltava tulkkipalvelujen käyttöä varten).

Mitä istunnoillani tehdään

Vastaanotot ovat vuorovaikutteista keskustelua asiakkaan tai asiakkaiden toiveiden pohjalta. Aluksi käymme läpi asiakkaan tai asiakkaiden syyt hakeutua terapiaan ja teemme yhdessä tavoitteet terapialle. Perhe- tai pariterapian kestoksi saattaa riittää jo muutama tapaaminen, joskus vaaditaan pidempää yhteistä työskentelyä. Tapaamisia voi olla joka toinen viikko, joskus harvajaksoisuus, esim. kerran kuukaudessa, riittää.

Tarjoan apua
Ihmissuhdeongelmiin Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Pakko-oireisiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Adoptio & sijoitus Kaksisuuntainen mielialahäiriö Lastensuojelun asiakkaat Monikulttuurisuus/maahanmuuttajat Neuropsykiatriset potilaat Vakavasti traumatisoituneet potilaat ja dissosiaatiohäiriöt Seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuus
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Lisäkoulutus traumahoitoon: Narratiivinen altistusterapia (NET), Tampereen yliopisto

Tutustumiskäynnin hinta

95,00

Vakiokäynnin hinta

95,00

Lisätiedot hinnoittelusta

60 min. 95,00
90 min. 145,00