Etusivu / Löydä apua / Päivi Jokimies
Psykoterapeutti, Sosiaalityöntekijä, Pariterapia
Helsinki,
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja Viikonloppuaikoja
Terapiapalveluni on tarkoitettu yksilöille, pareille ja perheille. Lämpimästi tervetuloa yksin tai yhdessä! Olen Valviran hyväksymä psykoterapeutti. Minulla on Kela-pätevyys pari- ja perhepsykoterapiassa. Olen myös seksuaaliterapeutti.
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Perheterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Seksuaaliterapeuttinen osaaminen

Millainen terapeutti olen

Olen aktiivinen ja keskusteleva terapeutti. Terapiatapaamisessa tarjoan kahden tai useamman osapuolen välistä vuoropuhelua, jossa emotionaalinen kohtaaminen ja kokemuksellisuus ovat myös läsnä. Se mahdollistaa hyväksytyksi ja ymmärretyksi tulemisen kokemuksen. Tällainen keskustelu synnyttää myös inspiraatiota, kekseliäisyyttä ja toivoa elämän hankalissakin tilanteissa. Toimin ihmisen erilaisuutta kunnioittaen. Uskon avoimen vuorovaikutuksen mahdollistavan ihmisen kasvua ja muutosta sekä omassa elämässä että parisuhteessa. Kannustan monipuoliseen omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapiavastaanottoni rakentuu yhteisistä keskusteluista, joissa autan puhumaan omista tarpeista ja toiveista sekä kohtaamaan myös elämänkumppanin ja hänen tarpeensa. Näissä keskusteluissa voi oppia antamaan sanoja elämän hankalille asioille ja tuntemuksille sekä puhumaan niistä rehellisesti ja asiallisesti kumppania kunnioittaen.

Terapiatapaaminen on keskustelua, jossa voi tulla tietoisemmaksi omista vahvuuksistaan. Se voi lisätä valinnan mahdollisuuksia sekä vapauttaa elämää kahlehtivista tekijöistä. Terapia voi myös auttaa löytämään oman kumppanin uudella myötätuntoisella tavalla.

Tarjoan terapiavastaanotolla turvapaikan, jossa on tilaa hengähtää ja arvioida omaa elämää uudesta näkökulmasta. Lämpimästi tervetuloa kokeilemaan!

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Minulla on pitkä kokemus hoito- ja terapia-alan ammattilaisuudesta. Olen tehnyt terapiatyötä sekä julkisella puolella (vuodesta 2000), että yksityisenä ammatinharjoittajana (vuodesta 2010). Julkisella puolella työskentelin perheiden kuntoutuksessa yksitoista vuotta sekä kolmentoista vuoden ajan mielenterveys- ja päihdeongelmien parissa. Ammatinharjoittajana olen erityisesti toiminut paripsykoterapeuttina.

Asiakaskuntani

Kohtaamillani ihmisillä on elämässään kuormittavuutta perhe- tai työelämän muutosvaiheista, kommunikaatiovaikeuksista, uskottomuudesta, erokriisistä tai perheenjäsenen sairastumisesta. Kiinnostukseni kohteina ovat myös riippuvuudet, omasta hyvinvoinnista huolehtiminen, omaan identiteettiin sekä seksuaalisuuteen liittyvät asiat. Vastaanotollani kohtaan myös ihmisiä, joilla on traumaattisia elämänkokemuksia.

Lisätiedot

HUOM! Nettiajanvaraus osoitteessa https://vaestoliitonterapiapalvelut.fi
tai puh. (09) 2280 5267.
Sähköposti: terapiapalvelut(at)vaestoliitto.fi

Tutustumiskäynnin hinta

94,00

Vakiokäynnin hinta

94,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Yksilöterapia 45 min 94 eur
Yksilöterapia 60 min 119 eur
Pari-/perheterapia 90 min 159 eur
Käyntihinnat noudattavat Väestöliiton terapiapalveluiden hinnastoa.