Etusivu / Löydä apua / Pablo Escartín Hamarinen

Pablo Escartín Hamarinen

Psykologin keskusteluhoito Psykologi, Ei psykoterapeuttikoulutusta
Helsinki, Laakso
Espanja Englanti Ranska
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja
Tämä ammattilainen tarjoaa psykologin keskusteluhoitoa. Lue lisää.
Psykologin keskusteluhoitoa ja kunnioittavaa kohtaamista hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Meilahdessa. Yhdessäkin hyvässä kohtaamisessa voi tapahtua merkittävä, koko elämää vapauttava oivallus. Psychological consultation also in English, French and Spanish.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ei psykoterapeuttikoulutusta
Millainen psykologi olen

Olen työssäni rauhallisesti jäsentynyt, aktiivisesti kuunteleva ja empaattisesti osallistuva rinnallakulkija. Sopeutan tapani olla vuorovaikutuksessa asiakkaan ajankohtaisen voinnin, tarpeen ja tilanteen mukaan. Tuen asiakkaan omaa tilaa ja itsemääräämisoikeutta sallivalla tavalla. Pidän tärkeänä yhteistyön ja tasavertaisuuden periaatteita. Pyrkimykseni on vahvistaa asiakkaan omaa ääntä, joskus vaikealta tuntuvat vihaisuuden ja tyytymättömyyden ilmaiseminen on sallittua. Yhteistyön ja lähestymistapani tarkoitus on mahdollistaa luotettavan ja turvallisen kokemuksen muodostuminen, jossa herkimpiäkin kokemuksia ja tuntoja voi turvallisesti tarkastella.

Mitä istunnoillani tehdään

Pidempää hoitosuhdetta etsivän asiakkaan tilanteessa, aloitamme tutustumiskäynnillä, jossa käydään läpi, miksi on hakeuduttu hoitoon, mitä tavoitteita ja toiveita on, ja puhutaan yhteistyön mahdollisuudesta, tuntuisiko yhteistyö mahdolliselta ja luonnolliselta.

Yhteistyöhön päädyttäessä, sovimme tavoitteista ja käyntikertoihin liittyvistä yksityiskohdista. Jatkossa voimme joustaa ja muuttaa suunnitelmaa tarpeen mukaan.  Joskus tutustumiskäynti selkiyttää tilannetta, vapauttaa elinvoimaa, voimaannuttaa ja avartaa mieltä näkemään uusia ratkaisuja.

Työskentelytapani perustuu 3 keskeiseen asiaan: 
- Haluan antaa turvallisen ja hyväksyvän tilan asiakkaan tunteille ja kokemuksille.
- Keskustelumuotoinen yhteistyö tutkii tarinaa, merkityksiä, esteitä ja voimavaroja, jotka tällä hetkellä vaikuttavat asiakkaan elämään.
 - Sitoudun pohtimaan ja kannustamaan asiakasta sekä paneudun valjastamaan sopivia keinoja, jotka vahvistavat asiakkaan sisäisiä voimia ja tarvittavaa muutosta.

Tarjoan apua
Pahaan oloon Ihmissuhdeongelmiin Univaikeuksiin Persoonallisuushäiriöön Menneisyyteni käsittelyyn Vihanpurkauksien hallitsemiseen Elämäntapamuutokseen Huonoon itsetuntoon Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Itsetuhoisiin ajatuksiin Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen koulutukseltani psykologian maisteri. Tämänhetkinen päätyöni on Helsingin kaupungilla, jossa kohderyhmäni ovat koululaiset, lukioikäiset, vanhemmat, perheet, aikuisopiskelijat, opettajat ja oppilaitosten johto. Teen myös mentorointi- ja koulutuksellisia tehtäviä.

Asiakaskuntani

Psyykkinen kärsimys kuuluu ihmiselämän luonteeseen ja siitä selviytyäksemme tarvitsemme toisiamme. Työssäni autan ihmisiä, jotka kokevat erilaisia vaikeuksia elämäntilanteissa.
Psyykkinen stressi voi ilmetä eri tavoin: masennuksena, ahdistuksena, sietämättömän vaikeina tunteina, tyhjyytenä, juuttumisena, vuorovaikutusongelmina, kokemustodellisuuden vääristyminä sekä erilaisina fyysisinä oireina. Taustalla voi olla traumaattisia tapahtumia tai joskus vaikeat elämänvaiheet ovat merkki huomiomme ulkopuolelle jääneistä psyykkisistä kehitysaskeleista tai sisäisistä ristiriidoista omaksi itseksemme tulemisen tiellä. Joskus tarvitsemme peiliä nähdäksemme lahjakkuutemme ja pohtiaksemme toiseuttamme.

Olen paneutunut työurani aikana eri ikäisten, eri kulttuureista tulevien ja erilaisissa elämäntilanteissa elävien ihmisten tilanteisiin. Asiakkaakseni on hakeuduttu mm. masennuksen, ahdistuksen, stressin, peliriippuvuuden, äkillisten elämänmuutosten ja traumaattisten kokemusten vuoksi.

Tutustumiskäynnin hinta

60,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Yksittäisen/ensimmäisen konsultaation hinta on 60€.
MIkäli etsit pitkäaikaista keskusteluhoitoa, tutustumiskäynti on maksuton.
Varatessasi tutustumiskäynti pitkäaikaisen hoitosuhteen etsinnässäsi, mainitse viestissäsi tästä - tutustumiskäynnistä ei veloiteta.