Etusivu / Löydä apua / Nina Nicklén

Nina Nicklén

Psykologin keskusteluhoito Psykologi, Ei psykoterapeuttikoulutusta
HELSINKI, HELSINKI
Suomi
Asiakasryhmät
Lapset alle 13v Parit Nuoret 13-17v Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä ammattilainen tarjoaa psykologin keskusteluhoitoa. Lue lisää.
Haluatko nauttia vielä enemmän elämästä löytää motivaatiota työhön, ymmärtää tunteitasi, ajatuksiasi paremmin ja löytää hyvinvointia elämääsi ja ihmissuhteisiisi? Psykologin palveluni (myös etänä) antavat työkaluja hyvinvointiin, kykyyn ymmärtää itseä ja muuttaa omaa toimintaan haluttuun suuntaan.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ei psykoterapeuttikoulutusta
Lisäkoulutukset

Interpersoonallinen psykoterapia (IPT)

Millainen psykologi olen

Olen koulutukseltani psykologi ja toiminut laajan työurani aikana hyvin eri ikäisten ja taustaisten ihmisten kanssa. Laaja työkokemus ja omat elämässä kohtaamani haasteet ovat auttaneet minua ymmärtämään minkälaisia syitä usein elämänhaasteiden takaa löytyy ja mitä työkaluja muutokseen ja hyvinvointiin tarvitaan.
Psykologina minulle on tärkeää tarjota tila, jossa sinä voi tulla kuulluksi ja ymmärretyksi kaikkien ajatusten ja tunteiden kanssa. Välillä meillä on ajatuksia, joiden ääneen sanominen voi tuntua ahdistavalta ja hävettävältä, ja usein kun päässä pyörivä ajatus on tullut kuulluksi ja ymmärretyksi, niin olo helpottaa välittömästi. Psykologina tehtäväni onkin auttaa sinua löytämään ymmärrystä erilaisiin kokemuksiin, tukea sinua kohti haluamaasi muutosta ja lisätä hyvinvointiasi.

Mitä istunnoillani tehdään

Käynneille voi tulla pienen tai suuren mieltä askarruttavan asian kanssa. Käynteihin ei tarvitse diagnoosia, eikä psykologin luona ole aiemmin tarvinnut aiemmin käydä. Joskus helpotusta ja ymmärrystä voi saada yhdestä kerrasta, joskus tarvitaan useampi kerta. Käyntien teemat lähtevät aina sinun tarpeistasi ja siitä mihin sinä toivot muutosta. Keskustelussa me yhdessä pyrimme löytämään vastauksia sinua askarruttaviin asioihin ja mietimme konkreettisia askelia siihen, miten toivomasi muutos mahdollistuu. Minulle on tärkeää, että voit käynneillä jakaa sen verran asioita, kun sinusta tuntuu hyvältä, koska mielen ymmärrykseen ja sen muutokseen tarvitaan paikka, jossa voi edetä omalla tahdilla ja tuntea olonsa turvalliseksi. Käytän keskustelun lisäksi myös erilaisia helppoja ja mielikuva ja hengitysharjoitteita, jotka auttavat lievittämään ahdistusta, pitkäaikaista stressiä ja auttavat uniongelmiin.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Vihanpurkauksien hallitsemiseen Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Systeeminen coach -koulutus antaa minulle valmiudet toteuttaa ammattimaista valmennusta, joka auttaa asiakasta saavuttamaan tavoitteensa ja löytämään itsestä voimavaroja ja vahvuuksia toimia tavoitteiden mukaisesti.
Interpersoonallisen psykoterapiakoulutus( Ei KELA korvattava terapia) on tämänhetkisiin ihmissuhteisiin keskittyvä tavoitteellinen lyhytterapia( 10-12 kertaa), jonka on useissa tutkimuksissa nähty toimivan erityisen tehokkaasti masennuksen hoidossa.
Rakentava vuorovaikutusohjaaja( Nonviolent communication teoriaan pohjautuva). Autan asiakasta tunnistamaan tarpeita, jotka edistävät asiakkaiden hyvinvointia ja motivaatiota haluttuun muutokseen.
Kokonaisvaltaisen rentoutusohjaajan koulutuksen pohjalta ohjaan kehollisia ja hengitysharjoituksia, jotka tutkitun tiedon mukaan auttavat säätelemään voimakkaita tunteita, ovat apu stressin kokemuksiin ja auttavat löytämään uusia ratkaisuja koettuihin haasteisiin.

Tutustumiskäynnin hinta

70,00

Vakiokäynnin hinta

100,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Tutustumiskäynti 60 min / 70€ kerta
Käynti 60 min ( vastaanotolla) / 100€ kerta
Paritapaaminen 60 min / 120€ tai 90min / 180€ kerta