Etusivu / Löydä apua / Nina Kauppinen

Nina Kauppinen

Psykoterapeutti, Valtiotieteiden lisensiaatti, Pariterapia
Turku, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja

Terapeutti ei ota vastaan asiakkaita ajalla 20.6.-26.7.
Olen tunnekeskeinen (EFT) paripsykoterapeutti ja voimavarakeskeinen perhepsykoterapeutti. Pitkä työkokemus lapsiin ja perheisiin liittyen. Pohjakoulutukseni on VTL, lapsi- ja nuorisososiaalityön erikoissosiaalityöntekijä. Lisensiaatintutkimukseni tein eron jälkeisestä onnistuneesta yhteistyöstä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Voimavarakeskeinen perheterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen aktiivinen, asiakasta arvostava ja toivoa herättävä. Teen työtä tutkivalla asenteella eri näkökulmia etsien. Haastan myös ihmisiä ajattelemaan uudella tavalla itsestään, parisuhteestaan ja perheestään. Muutos on vaikeissakin tilanteissa aina mahdollista! Tunnekeskeisessä pariterapiaprosessissa tunteista puhutaan yhä syvemmällä tasolla ja niitä myös koetaan istunnoissa.

Mitä istunnoillani tehdään

Voimavarakeskeinen pariterapia auttaa paria näkemään tilanteensa vuorovaikutuskuviona sekä tarinana, jota voi muuttaa. Tavoitteena on tulla kuulluksi ja saada ymmärrystä, ns. aito dialogi pariskunnan välillä. Pariterapiassa keskeistä on parisuhteen vahvuuksien löytäminen.
Tunnekeskeinen pariterapia on pidempi prosessi, jossa edetään tiettyjen vaiheiden mukaan yhä syvemmälle tunnetasolle. Tunnekeskeisessä pariterapiassa tavoitteena on palauttaa riittävän turvallinen tunneyhteys parin välille pysäyttämällä negatiivinen vuorovaikutuskehä ja oppimalla uusia tapoja vuorovaikutukseen. Prosessiin kuuluvat myös yksilötapaamiset. Tunnekeskeinen pariterapia ei sovellu tilanteisiin, joissa ero on todennäköinen, uskottomuuskriisi on akuutissa vaiheessa tai jossa suhdetta vaikeuttaa hoitamaton riippuvuusongelma.
Eroihin liittyvä tuki räätälöidään tilanteen mukaan esim. yksilötuki erossa selviytymiseksi, konsultaatio huoltoriita-asiassa tai hyvän erovanhemmuuden rakentaminen parina.

Tarjoan apua
Ihmissuhdeongelmiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Vanhemmuuden haasteisiin Seksuaalisiin ongelmiin
Erityiskohderyhmät
Lastensuojelun asiakkaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Ammatillinen osaaminen ja työkokemukseni ovat pariterapian, perheterapian, eroihin liittyvän työn (huoltoriidat, sovittelut, konsultaatiot, hyvän eronjälkeisen yhteistyön rakentaminen, eroryhmät, yksilötuki erosta selviytymiseen), lastensuojelun ja päihdetyön alalta.
Minulla on tunnekeskeisen pariterapian (EFT) kansainvälinen C-tason pätevyys ja olen paripsykoterapeuttina Kelan kuntoutuspsykoterapian palveluntuottajana.

Asiakaskuntani

Olen erittäin kiinnostunut kaikesta parisuhteisiin ja eroihin liittyvästä lapsen näkökulmaa unohtamatta!

Lisätiedot

Voit tutustua ajatuksiini Parisuhdeneuvolan sivuilla https://www.vauva.fi/teema/parisuhdeneuvola. Kirjoitan myös blogia Rakkakauden ammattilaiset-blogiyhteisössä, jota voit seurata täältä https://www.vauva.fi/blogit/rakkauden-ammattilaiset/avainsana/11022/12360

Tutustumiskäynnin hinta

135,00

Vakiokäynnin hinta

150,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Pari- tai perhetapaaminen 150 e/90 min, 5 kerran paketti 675 euroa. Kela-pätevyys perheterapiaan ja pariterapiaan. Yksilötapaaminen 95 e/60 min.

Summary in English | Sammanfattning på svenska

Narrative and dialogical couple and family therapy, emotionally focused therapy, divorce councelling.