Etusivu / Löydä apua / Minttu Kallanranta

Minttu Kallanranta

Koulutuksessa Psykologi, Integratiivinen
Kuopio, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen psykologi ja opiskelen integratiiviseksi yksilöpsykoterapeutiksi. Minulla on kokemusta nuorten ja aikuisten mieliala- ja ahdistusoireiden sekä erilaisten elämänhallinnan, ihmissuhteiden ja elämäntilannemuutosten parissa. Erityisosaamista myös kehollisuuteen ja liikuntaan liittyen.
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
Millainen terapeutti olen

Minulle tärkeä työskentelyn perusta on hyvä yhteistyösuhde ja myötätuntoinen työskentelyote . Pyrin työskentelyssäni hyvään ja avoimeen vuorovaikutukseen, sekä asiakkaan kokonaistilanteen huomioon ottamiseen. Työskentelyni viitekehys on integratiivinen. Mietimme yhdessä sinulle sopivat tavoitteet ja soveltuvat työtavat.

Minulla on kokemusta psykologin työstä kaiken ikäisten aikuisten ja nuorten parissa. Tavallisia syitä varata aika vastaanotolleni ovat esimerkiksi mieliala- ja ahdistusoireet, elämänhallinnan ja ihmissuhteiden alueella ilmenevät ongelmat sekä elämän muutos- ja kriisitilanteet. Erityisosaamista minulla on liittyen psyykkiseen hyvinvointiin, elämäntilannekriiseihin, keholliseen työskentelyyn ja liikunnan aihe-alueisiin.

Mitä istunnoillani tehdään

Voit varata ajan niin lyhyeen kuin pitkäkestoiseenkin terapiaan, tuki- tai kriisikäynnille tai psykologin ohjaus- tai neuvontakäynnille. Käynneillä edetään pääsääntöisesti keskustelun keinoin. Integratiivisuus mahdollistaa erilaisten menetelmien käytön, elämäntilanteesi ja tarpeidesi mukaan. Tapaamisten alussa koen tärkeäksi luottamuksellisen terapiasuhteen luomisen. Käymme yhdessä läpi tilanteesi, toiveesi ja tavoitteesi. Käyntien osana voidaan keskustelun tueksi tehdä muun muassa mielikuva- tai hengitysharjoituksia. Menetelmät valitaan yksilö- ja tilannekohtaisesti, jotta työskentelystä muodostuu juuri sinulle sopivaa.

Tarjoan apua
Persoonallisuushäiriöön Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Vihanpurkauksien hallitsemiseen Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen PsM, psykologi ja Integratiivisessa yksilöpsykoterapeuttikoulutuksessa 2020–2023. Olen työskennellyt kliinisenä psykologina kaiken ikäisten aikuisten ja nuorten parissa.

Tutustumiskäynnin hinta

60,00

Vakiokäynnin hinta

60,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Integratiivisessa yksilöpsykoterapeuttikoulutuksessa 2020–2023, ei Kela pätevyyttä

Psykoterapeuttikoulutettavan antama hoito 45 min 60€
Matalan kynnyksen neuvontakäynti 45 min 85€
Tuki- ja kriisikäynti 45 min 85 €