Etusivu / Löydä apua / Minna Pulli

Minna Pulli

, Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Ratkaisukeskeinen
Järvenpää, keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Parit
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Viikonloppuaikoja
Tarjoan terapeuttista keskusteluhoitoa. Ota yhteyttä, jos olet huolissasi oman mielesi hyvinvoinnista ja terveydestäsi. Olen psykiatrinen sairaanhoitaja, ratkaisukeskeinen terapeutti ja terveystieteiden maisteri. Vastaanottoni on Järvenpäässä juna-aseman välittömässä läheisyydessä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Millainen terapeutti olen

Terapeuttina pyrin aina positiiviseen ja yhteistyötä vahvistavaan työskentelyyn. Terapeuttina olen joustava ja aktiivinen. Työotteessani olen asiakasta ja hänen muutostoiveitaan arvostava ja annan tilaa asiakkaan pohdinnoille. Vahvuuksinani ovat luovuus ja huumori, jotka auttavat näkemään asioita uudessa valossa. Positiivisesti sävyttyneessä keskustelussa on helpompi nähdä mahdollisuuksia ja uskoa muutokseen.

Mitä istunnoillani tehdään

Ratkaisu- ja voimavarasuuntautuneet keskustelut perustuvat luottamukselliseen yhteistyösuhteeseen, jossa etsitään uudenlaisia näkökulmia ja ratkaisuja elämän pulmatilanteisiin. Työskentelyn lähtökohtana ovat asiakkaan tavoitteet. Keskusteluissa hyödynnetään olemassa olevia voimavaroja ja mahdollisuuksia, vaikka ne väliaikaisesti olisivatkin hukassa. Tervetuloa keskustelemaan elämääsi liittyvistä kysymyksistä, esimerkiksi ihmissuhteista, elämänhaasteista, terveydestä, työstä, opiskelusta, tulevaisuudesta.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Taustaltani olen psykiatrinen sairaanhoitaja ja terveystieteiden maisteri. Kokemusta mielenterveystyössä on karttunut jo parikymmentä vuotta, olen tehnyt asiakastyötä nuoriso- ja aikuispsykiatriassa sekä toimin koulutus-ja kehittämistehtävissä. Ratkaisukeskeisen terapian lisäksi sovellan työskentelyssäni myös kognitiivisen lähestymistavan ajatuksia ja menetelmiä.

Asiakaskuntani

.

Tutustumiskäynnin hinta

70,00

Vakiokäynnin hinta

70,00

Lisätiedot hinnoittelusta

70.00 45 min.
140.00 90 min.