Etusivu / Löydä apua / Minna Nyrhinen

Minna Nyrhinen

Psykoterapeutti, Terveydenhoitaja, Perheterapia
Turku,
Suomi
Asiakasryhmät
Perheet Parit Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja
Olen Valviran hyväksymä psykoterapeutti. Minulla on kelapätevyys pari-ja perheterapiaan. Terapiatilanne on yhteistyötä. Tilanteen mukaan teen aktiivisesti kysymyksiä, keskustelen ja kuuntelen jokaisen osallistujan mielipidettä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Perheterapia
  • Pariterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Olen tehnyt pitkän työuran työterveyshuollossa. Vastaanotolla olen kohdannut työntekijöiden hädän muutoksien hallinnassa ja nähnyt haitallisen psykososiaalisen kuormituksen alentavan työkykyä. Vastaanotolla asiakkaan kohtaamisessa minulle on tärkeää saada aikaan luottamuksellinen vuorovaikutussuhde. Jokaisen terapiatilanteessa läsnäolevan tulee kokea tasa-arvoinen kohtaaminen. Tapani työskennellä on tavoitteellista, elämänhallintaa tukevaa sekä turvallisuuden tunteen vahvistamista voimavarakeskeisesti.

Mitä istunnoillani tehdään

Perhe-ja pariterapiassa työskentelyn kohteena ovat osallistuvien perheen jäsenten väliset vuorovaikutussuhteet ja perheen toimintatavat. Pääosin työskennellään keskustellen käsiteltävistä asioista. Istunnolle osallistuvat pääsevät tuomaan ajatuksiaan julki ja vastaamaan toisilleen tai kommentoimaan toistensa puheenvuoroja. Voin havainnollistaa ihmisten välisiä suhteita sukupuuta piirtämällä tai koota asioita tussitaululle. Pariskuntaa tai perhettä voidaan pyytää tekemään jotain yhdessä tai erikseen istunnon aikana tai istuntojen välissä.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Vakavasti traumatisoituneet potilaat ja dissosiaatiohäiriöt Kipuun liittyvät vaikeudet Kaksisuuntainen mielialahäiriö
Asiakaskuntani

Aikuiset 26-67-vuotiaat,parisuhteen kiemurat,perheiden muutospaineet, työn aiheuttamat työkykyä alentavat haasteet

Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta