Etusivu / Löydä apua / Minna Nyrhinen

Minna Nyrhinen

Psykoterapeutti, Työterveyshoitaja, Perheterapia
Turku, Keskikaupunki
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja Viikonloppuaikoja
Arki- tai työelämän MUUTOKSET saattavat aiheuttaa jokaiselle epämieluisia oireita; voimattomuutta, ahdistusta tai unihäiriöitä. Psykoterapia on keino psyykkisen terveyden ja toimintakyvyn edistämiseen. Konsultaatiomahdollisuus yksinkävijälle ja Kelan tukemaa psykoterapiaa pareille, perheille.
Psykoterapiasuuntaus
  • Perheterapia
  • Pariterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Kiintymyssuhteen tukeminen Kriisit ja traumat

Millainen terapeutti olen

Koulutukseni viitekehys on niin psykoterapiassa kuin työnohjauksessa integratiivinen. Käytän terapiatyössä systeemisyyteen, kiintymyssuhdeteoriaan pohjautuvaa tutkimustietoa.Jaan myös ajatuksen objektisuhdeteorian merkityksellisten ihmissuhteiden vaikutuksista läpi elämän. Lapsen kasvuun ja kehitykseen vaikuttavat merkittävien aikuisten antamat hoivakokemukset ja huolenpito. Tärkeää on kuitenkin se, että psykoterapia pystyy joustamaan asiakkaan tilanteen ja tarpeen mukaan yhdessä neuvotellen.

Mitä istunnoillani tehdään

PARITERAPIA
Parisuhteen tyypillisiä ongelmatilanteita ovat esim. rinnakkaissuhteet, eron uhka, päihteet, valitsemisen vaikeus ja puolison sairaus. Pariterapian kesto on useimmiten 90 minuuttia. Puolisot voivat käydä myös erikseen yksilökäynnillä. Vastaanotto on tavallisesti 2-4 viikon välein. Pariterapian pituus määräytyy käsiteltävien asioiden luonteen, asetettujen tavoitteiden sekä työskentelytavan perusteella.
PERHETERAPIA
Perheterapia soveltuu perheenjäsenten välisten vuorovaikutusongelmien ratkaisumenetelmäksi tai tueksi perheen kriiseissä. Perheterapia voidaan yhdistää muihin hoitomuotoihin, kun joku perheenjäsenistä sairastuu. Perheterapiassa tehdään työtä ryhmän kanssa, jolla on yhteinen historia. Vastaanotolla perheen kokoonpanot voivat vaihdella, mutta käytännön järjestelyistä sovitaan ensimmäisellä kerralla. Perheterapiassa tapaamisia on tiiviisti (esim. kerran viikossa) ja joskus taas kerran kuukaudessa riittää.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Pakko-oireinen häiriö Persoonallisuushäiriöt Kaksisuuntainen mielialahäiriö Raskaus & synnytys Lastensuojelun asiakkaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen Minna Nyrhinen ja koulutukseltani erityistason psykoterapeutti, perhe- ja pariterapeutti. Minulla on myös työnohjaajan- ja prosessikonsultin koulutus.

Pohjakoulutukseltani olen työterveyshoitaja (AMK). Lisäksi olen käynyt erilaisia lyhyempiä lisäkoulutuksia mm. voimauttava valokuva, mukautettu rentoutus sekä useita työterveyslaitoksen toteuttamia täydennyskoulutuksia liittyen ihmisen työterveyteen.

Minulla on pitkä työura työterveyshuollossa vastaavana työterveyshoitajana. Työn kautta minulle on syntynyt näkemys eri alojen työelämän haasteista ja vahvaa osaamista verkostoyhteistyöstä. Johtamiskokemusta minulla on järjestötyön puolelta toimiessani toiminnanjohtajan tehtävässä.

Asiakaskuntani

Kohderyhmäni ovat aikuiset, nuoret ja ikäihmiset sekä parit ja perheet.

Tutustumiskäynnin hinta

68,00

Vakiokäynnin hinta

100,00

Lisätiedot hinnoittelusta

pariterapia 100 euroa/60 min, 127 euroa/90min
perheterapia 90 euroa /45 min, 120 euroa/60 min, 135 euroa /90 min
yksilöterapia 68 euroa/ 45 min, 85 euroa/60min