Etusivu / Löydä apua / Mervi Bro

Mervi Bro

Psykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Perheterapia
Pietarsaari,
Englanti Ruotsi Suomi
Asiakasryhmät
Perheet Parit Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Olen voimavarakeskeinen perhe- ja paripsykoterapeutti, ja tämän lisäksi opiskelen traumapsykoterapeutiksi. Minulla on usean vuoden kokemus työskentelystä aikuisten, lasten ja nuorten kanssa sekä erikoissairaanhoidossa että lastensuojelussa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Perheterapia
  • Pariterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Mindfulness Kriisit ja traumat Dialektinen käyttäytymisterapia (DKT)

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen asiakasta kunnioittava ja arvostava. Olen aidosti läsnäoleva ja asiakkaalle tilaa antava terapeutti. Työskentelyssäni keskeistä on asiakkaan voimavarojen kartoittaminen ja esiin nostaminen. Erityisosaamiseeni kuuluu perheiden ja parien kanssa työskentely. Perhe- ja paripsykoterapiakoulutuksen lisäksi olen käynyt ratkaisukeskeisen lyhytterapeuttikoulutuksen sekä MDFT-perheterapiakoulutuksen. Opiskelen parhaillaan traumapsykoterapeutiksi Oulun yliopistolla.

Mitä istunnoillani tehdään

Työskentelyn aikana käymme läpi asiakkaan tilannetta ja tavoitteita. Perhe- ja pariterapeuttina olen kiinnostunut suhteista ja niiden merkityksestä hyvinvoinnillesi. Työskentelyn aikana kartoitetaan perheen, parin tai yksilön elämänhistoriaa ja tapahtumia, ja luodaan ymmärrystä siitä, miten nämä tapahtumat vaikuttavat nykyhetkeen. Perhe- ja pariterapiassa ollaan kiinnostuneita myös vuorovaikutuksesta ja vuorovaikutussuhteista. Terapiaan voi tulla koko perhe, pariskunta tai yksittäinen perheenjäsen.

Tarjoan apua
Työuupumukseen Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Lastensuojelun asiakkaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen peruskoulutukseltani psykiatriaan suuntautunut sairaanhoitaja. Tämän lisäksi olen opiskellut ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi ja MDFT-terapeutiksi ja menetelmäohjaajaksi. MDFT-terapeuttina olen työskennellyt erityisesti vaikeista käytös- ja päihdeongelmista kärsivien nuorten ja heidän perheidensä kanssa.

Tutustumiskäynnin hinta

60,00

Vakiokäynnin hinta

80,00

Lisätiedot hinnoittelusta