Etusivu / Löydä apua / Merja Samaletdin

Merja Samaletdin

Psykoterapeutti, Valtiotieteiden maisteri, Perheterapia
Espoo, tapiola
Espoo, tapiola
Suomi
Asiakasryhmät
Perheet Parit Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Hei, Olen koulutukseltani psykoterapeutti. Työkokemusta minulla on useammasta sosiaalialan tehtävästä. Pisimmät jaksot, joissa olen työskennellyt ovat lastensuojelu ja perheneuvola, lisäksi olen työskennellyt psykiatriassa. Monenlaisissa elämissä olen voinut olla rinnalla kulkijana ja tukena.
Psykoterapiasuuntaus
  • Perheterapia
  • Pariterapia
Millainen terapeutti olen

Vahvuutenani näkisin myötätuntoisuuden, rauhallisella mutta myös aktiivisella työotteella pyrin lähestymään asiakasta antaen tilaa asiakkaalle. Tapaamisella pyrin tuomaan näköalaa tulevaisuuteen, voimaantumista ja ehkä positiivista näköalaa elämään. Pari- ja perhetapaamisilla tavoitteenani on kaikkien asiakkaiden kuulluksi tuleminen. Arvostan aina asiakasta ja hänen mielipiteitään ja ajatuksiaan.

Huom! Yhteydenotot ohjautuvat Verve Terapian asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Yksilö- perhe-ja pariterapia tapaamisissa pyrin yhdessä asiakkaan kanssa kartoittamaan tilannetta, ongelmaa keskustelun avulla. Tärkeää on, jokainen tulisi kuulluksi tapaamisella. Kartoituksen jälkeen mietimme , mitä kukin olisi valmis tekemään, jotta tilanne muuttuisi. Jos tapaamisia on useampia, voimme miettiä mitä asiat ovat muuttuneet tai jos muutosta ei ole tapahtunut, niin miksi. Toisaalta, jos tapaamisia on jakso, niin silloin voisimme mennä enemmän sukukupuun, verkostokartan tai keskustelun kautta enemmän taustoihin ja syihin.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Paniikkikohtauksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Vanhemmuuden haasteisiin Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen käynyt kriisi-ja traumakoulutuksen

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten ja 16-vuotiaiden nuorten kanssa. Perheitä tapaan myös. Kiinnostuksenani on erityiset elämän kriisit ja jaksaminen.

Tutustumiskäynnin hinta

85,00

Vakiokäynnin hinta

85,00

Lisätiedot hinnoittelusta