Etusivu / Löydä apua / Marjo Vuonos-Paavola

Marjo Vuonos-Paavola

Psykoterapeutti, Yhteiskuntatieteiden maisteri, Pariterapia
Kouvola, Kouvola
Englanti
Asiakasryhmät
Perheet Parit Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja
Olen kiinnostunut ihmissuhteista ja ihmisistä. Mikään inhimillinen ei ole minulle vierasta. Uskon, että vaikeita asioita voi käsitellä keskustellen ja löytää uusia näkökulmia hankaliin tilanteisiin. Kokemusta on erilaisista haastavista tilanteista ihmisten, perheiden ja parien arjessa
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Voimavarakeskeinen perheterapia
Millainen terapeutti olen

Olen rauhallinen ja asiakasta arvostava psykoterapeutti. Voimavarakeskeisyys ja dialogisuus on punainen lanka työskentelyssäni. Olen puolueeton perheen jäsenten välisissä suhteissa. Minulle on tärkeää, että jokaisen ääni tulee kuuluviin. Minulla on tutkiva ote ihmissuhteisiin. Olen salliva ja myötätuntoinen. Olen jatkuvasti kouluttautuva ja aktiivinen omassa elämässäni.

Mitä istunnoillani tehdään

Luonani keskustellaan erilaisista ihmissuhteisiin liittyvistä asioista unohtamatta kunkin henkilön voimavaratekijöitä. Toivon, että osaan tehdä sinulle oikeita kysymyksiä, jotka auttavat sinua löytämään uusia näkökulmia tilanteeseesi. Uskon muutoksen mahdollisuuteen jokaisen kohdalla. Tavoitteeni käynneillä on, että käynniltä poistuessa asiakas olisi voimavaraistuneempi ja hänellä olisi uudenlainen ajatuksen itu.

Tarjoan apua
Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin
Erityiskohderyhmät
Lastensuojelun asiakkaat Kehitysvammaiset Adoptio & sijoitus
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen pari- ja perhepsykoterapeutti. Suuntauksena voimavarakeskeisyys. Tällä hetkellä opiskelen parisuhteen psykoanalyyttista tutkimusta ja hoitoa.
Pohjakoulutukseni on YTM ja olen toiminut sosiaalityöntekijänä lastensuojelussa ja tällä hetkellä lastenpsykiatrian poliklinikalla.

Asiakaskuntani

Työskentelen parien, perheiden ja aikuisten kanssa. Teen etätyötä ja sovittaessa käyntejä.

Tutustumiskäynnin hinta

95,00

Vakiokäynnin hinta

95,00

Lisätiedot hinnoittelusta

45 min 95e, 90 min 190e