Etusivu / Löydä apua / Mari Seppälä

Mari Seppälä

Koulutuksessa Sairaanhoitaja, Kriisi- ja trauma
Oulu, Keskusta
Raahe, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi,
Suomi
Asiakasryhmät
Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Viikonloppuaikoja Ilta-aikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen diakoniseen hoitotyöhön suuntautunut sairaanhoitaja (AMK). Opiskelen Oulun yliopistossa traumapsykoterapeutiksi ja tarjoan sairaanhoitajan psykososiaalista keskusteluapua sekä koulutuspsykoterapiaa osana psykoterapeutin opintojani.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kriisi- ja trauma
Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen avon, kannustava, empaattinen ja sinua tukeva. Luomme yhdessä turvallisen ja luottamuksellisen yhteistyösuhteen , jossa voit tarkastella itseäsi ja kulkea kohti terapiallesi asettamia tavoitteita. Terapeuttina pyrin vahvistamaan luottamustasi itseesi sekä auttamaan sinua näkemään omat voimavarasi ja erityisyytesi, sinulle sopivin menetelmin.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapian alussa kartoitamme yhdessä sinun toiveesi ja tavoitteesi terapialle. Tutustumme rauhassa, niin että saat käsityksen olisinko sinulle sopiva terapeutti. Laadimme yhdessä terapiallesi tavoitteet, joita kohti lähdemme kulkemaan. Näitä asetettuja tavoitteita tarkastelemme myös yhdessä matkan varrella sinun toiveittesi mukaisesti. Terapiakäynnillä voit omien voimavarojesi mukaan käsitellä sekä jäsentää elämäntilannettasi keskustelun, erilaisten mielikuvaharjoitteiden sekä tunnetyöskentelyn avulla.

Tarjoan apua
Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Pahaan oloon Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Työkokemusta minulla on päihdetyöstä, kriisi- ja väkivaltatyöstä, sekä saattohoitotyöstä. Terapeuttista työskentelyä olen tehnyt asiakkuuden alkuarvioinnista aina pitkäkestoisiin yksilökeskusteluihin sekä omaisten ohjaamiseen saakka. Minulla on kokemusta myös hoidollisten ryhmien ohjaamisesta.

Työskentelen mielelläni erilaisten riippuvuuksien kanssa, myös päihdeperheen omaisten hoito on minulle tärkeää.
Minulla on diakonisen hoitotyön pätevyys, joten voit kääntyä puoleeni myös sieluhoidollisissa kysymyksissä tai henkisen- ja hengellisen väkivallan kokemuksissa.

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten kanssa, päihde- ja rahapeliongelmat, kriisi- ja traumatyö, lähisuhdeväkivalta.

Tutustumiskäynnin hinta

50,00

Vakiokäynnin hinta

50,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.