Etusivu / Löydä apua / Mari Raski

Mari Raski

Psykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Ratkaisukeskeinen
Nokia,
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Ihmisen elämä on matka, johon kuuluu paljon hyvää mutta myös vaikeita asioita. Olen Ratkaisukeskeinen psykoterapeutti (YET). Tämän lisäksi työskentelyssäni hyödynnän Psykofyysisen- ja Dialektisen käyttäytymisterapian (DKT) periaatteita.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Dialektinen käyttäytymisterapia (DKT) Kehopsykoterapeuttinen koulutus

Millainen terapeutti olen

Minulle on tärkeää luoda lämmin ja luottamuksellinen yhteys asiakkaaseen, mikä syntyy myötätuntoisesta ja kannustavasta vuorovaikutuksesta. Terapeuttina olen rauhallinen, osallistuva ja tutkivalla työotteella työskentelevä. Käytän monipuolisesti ja joustavasti hyödyksi ratkaisukeskeisyyttä, dialektista käyttäytymisterapiaa ja psykofyysisen terapian elementtejä huomioiden asiakkaan tilanne, tarpeet ja tavoitteet.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapia alkaa tutustumisella ja tavoitteiden laatimisella. Tavoitteet luovat pohjan ja suunnan terapiaprosessiin. Terapiassa keskustelu liikkuu asiakkaan tärkeissä kysymyksissä. Kunnioitan asiakkaan omaa näkemystä tilanteestaan tarjoten tähän uusia mahdollisia näkökulmia mitä terapiaistunnossa käsitellään. Terapiassa tavoitteena on, että asiakas vapautuu ongelmia ylläpitävistä tekijöistä ja saa kokemuksen elämänhallinnan vahvistumisesta. Hyödynnän työssäni tarpeen mukaan tietoisen läsnäolon harjoitteita ja kehon kuuntelua.

Tarjoan apua
Vaikeaan elämäntilanteeseen Masennukseen/ahdistukseen Paniikkikohtauksiin Työuupumukseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Ihmissuhdeongelmiin Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Pakko-oireisiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Peruskoulutukseltani olen psykiatrinen sairaanhoitaja (valm. 1994). Ratkaisukeskeiseksi psykoterapeutiksi valmistuin 2011, Dialektistä käyttäytymisterapiaa olen opiskellut 2011 ja toukokuussa 2019 saan valmiiksi Psykofyysisen terapian peruskoulutuksen. Olen saanut menetelmäkoulutusta Hyväksymis- ja omistautumisterapiaan (HOT) Arto Pietikäisen johdolla. Olen käynyt myös NADA-korva-akupunktiokoulutuksen.
Olen työskennellyt työuran alussa vuodeosastoilla mutta viimeiset 18v olen ollut työssä psykiatrisessa sairaalassa, kuntoutuskodilla ja viimeiset 13 vuotta psykiatrian poliklinikalla.

Tutustumiskäynnin hinta

50,00

Vakiokäynnin hinta

80,00

Lisätiedot hinnoittelusta