Etusivu / Löydä apua / Mari Kapulainen

Mari Kapulainen

Koulutuksessa Fysioterapeutti, Ratkaisukeskeinen
Turku, Keskusta
Rauma, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Nuoret 13-17v Ryhmät Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Viikonloppuaikoja Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Lämpimästi tervetuloa vastaanotolle! Olen psykofyysisesti suuntautunut fysioterapeutti ja psykoterapeuttikoulutettava. Haluan auttaa sinua tunnistamaan voimavarojasi ja löytämään uutta toivoa ja iloa elämääsi. Keskustelun tukena voimme toiveidesi mukaan käyttää myös kehollisia harjoitteita.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
  • Kognitiivinen
Lisäkoulutukset

Mindfulness Kehopsykoterapeuttinen koulutus

Millainen terapeutti olen

Minulla on lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus erilaisten psykofyysisten menetelmien käytöstä fysioterapiatyössä sekä yksilöiden, että ryhmien kanssa. Olen helposti lähestyttävä ja asiakasta kunnioittava, lähtökohtana on tasavertainen kohtaaminen, jossa asiakas on oman elämänsä asiantuntija. Haluan auttaa sinua tunnistamaan ja vahvistamaan voimavarojasi ja sitä kautta löytämään uutta toivoa, jaksamista ja innostusta elämääsi. Työtapani on aktiivinen ja hyödynnän joustavasti eri terapiamenetelmien, kuten ratkaisukeskeisen, kognitiivisen ja psykofyysisen terapian keinoja. Pohjakoulutukseltani olen fysioterapeutti, se antaa vahvan pohjan myös kehollisten oireiden ymmärtämiseen.

Mitä istunnoillani tehdään

Toimin asiakaslähtöisesti, joten tapaamisten sisällöt voivat vaihdella paljonkin asiakkaan tilanteesta ja toiveista riippuen. Istunnolla keskustellaan ja asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan voidaan käyttää myös erilaisia toiminnallisia harjoitteita, kuten hengityksen tiedostamista, kehontuntemus- ja rentoutumisharjoituksia, piirtämistä tai tunnekortteja. Kokemukselliset työtavat sopivat niillekin, jotka eivät motivoidu pelkästä puhumisesta. Suosin 60 minuutin istuntoja, jotka mahdollistavat vapaammin erilaisten menetelmien käytön. Arvostava kohtaaminen, yhdenvertaisuus sekä toivon tunteen löytäminen ovat terapiatyötäni ohjaavia tekijöitä. Pyrin tuomaan keskusteluun uusia näkökulmia, jotta asiakkaan näkemys tilanteestaan voisi muuttua hänen hyvinvointiaan paremmin tukevaksi.

Tarjoan apua
Pakko-oireisiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Itsetuhoisiin ajatuksiin Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Vanhemmuuden haasteisiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Kipuun liittyvät vaikeudet
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Fysioterapeuttina olen työskennellyt erilaisten kipupotilaiden kanssa kohta kaksikymmentä vuotta. Fysioterapeutin koulutus antaa vahvan pohjan kivun fysiologian ja psykologian ymmärtämiseen. Psykofyysisen hengitysterapian ja BBAT:n koulutukset ovat antaneet konkreettisia keinoja ohjata asiakasta kipuun, ahdistukseen ja traumoihin liittyvän kehollisen ylivireystilan rauhoittamiseen, kehontuntemuksen lisäämiseen ja vahvistamiseen.
Olen toiminut usean vuoden ajan monenlaisten erityisryhmien joogaopettajana. Toimin myös pääkouluttajana tiimissä, joka kouluttaa jooganopettajia työskentelemään erityistä tukea tarvitsevien ryhmäläisten kanssa.

Tutustumiskäynnin hinta

48,00

Vakiokäynnin hinta

48,00

Lisätiedot hinnoittelusta