Etusivu / Löydä apua / Maija Pietilä

Maija Pietilä

Psykoterapeutti, Sosiaalityöntekijä, Ratkaisukeskeinen
Turku, Keskusta
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Nuoret 13-17v Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Työskentelen ratkaisukeskeisenä psykoterapeuttina ja pohjakoulutukseltani olen sosiaalityöntekijä. Olen yli kymmenen vuotta työskennellyt sosiaalialalla ja tehnyt ihmissuhdetyötä. Terapian lähtökohtana on asiakkaan oma elämäntilanne ja siitä nousevat kysymykset.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Terapian lähtökohtana on asiakkaan oma elämäntilanne ja siitä nousevat kysymykset. Terapiassa tutkitaan yhdessä asiakkaan mielenmaisemia. Terapeuttina haluan toimia sinun muutosoppaanasi ja voimme yhdessä tutkia sekä hahmottaa toiveitasi. Niinkään ei ole tärkeää korostaa ongelmia vaan löytää yhdessä tapoja sinulle merkitykselliseen, hyvään elämään.

Terapeuttina olen rauhallinen, läsnäoleva, empaattinen sekä asiakasta arvostava. Työskentelyssäni tärkeää on toiveikkuus ja asiakkaan voimaantuminen. Haluan sinun kanssasi yhdessä löytää sinulle uusia näkökulmia ja mahdollisuuksia kuuntelemalla, kyselemällä ja yhdessä pohtien. Minulle on tärkeää, että pystyn yhdessä sinun kanssasi löytämään vahvuuteesi ja voimavarasi, jotka auttavat muutostyössä.

HUOM. Yhteydenotot välittyvät Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun. Ei uusia Kela-asiakkaita tällä hetkellä.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapian tavoite on lisätä hyvinvointiasi ja mennä kohti sinulle sopivaa, hyvää elämää. Etsimme yhdessä sopivia keinoja avata solmuja tai vähintäänkin löytää helpotusta elämän haasteisiin. Terapiassa mietitään uusia ratkaisukeinoja vanhojen toimimattomien tilalle. Voit tulla minkä tahansa itsellesi tärkeän ongelman tai haasteen kanssa. Terapiassa etenemme yhdessä asetettuja tavoitteitasi kohti vahvuuksiasi ja voimavarojasi etsien ja korostaen. Ratkaisukeskeinen psykoterapia voi olla tarpeen mukaan lyhytterapeuttista tai pidempijaksoista terapeuttista työskentelyä. Muutos tapahtuu vähitellen askel kerrallaan.

Tarjoan apua
Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Lastensuojelun asiakkaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Pohjakoulutukseltani olen sosiaalityöntekijä ja tehnyt monipuolisesti töitä sosiaalialalla yli kymmenen vuoden ajan sekä Suomessa että Yhdysvalloissa. Olen Valviran vahvistama psykoterapeutti ja Kelan palveluntuottaja. Laaja työkokemukseni on lisännyt ymmärrystä elämän moninaisuudesta ja olen saanut työskennellä erilaisten ihmisten ja heidän kohtaamiensa haasteidensa kanssa.

Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.