Etusivu / Löydä apua / Maija Hentunen

Maija Hentunen

Koulutuksessa Psykologi, Voimavarakeskeinen perheterapia
Kouvola,
Suomi Englanti
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v Lapset alle 13v Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen laillistettu psykologi ja voimavarakeskeisen pari- ja perheterapian psykoterapeuttikoulutuksessa (2016-2020). Tarjoan edullista koulutusvaiheen pariterapiaa sekä perheterapiaa. Vastaanottoajat Kouvolassa ilta-aikaan klo 16-20.00 välillä. Tervetuloa tutustumiskäynnille!
Psykoterapiasuuntaus
  • Voimavarakeskeinen perheterapia
  • Pariterapia
Millainen terapeutti olen

Olen terapeuttina arvostava, välittävä, huumorintajuinen. Pyrin siihen, että terapeuttisessa työskentelyssä asiakkaan toimijuuden vahvistaminen olisi keskiössä. Asiakkaan pitäisi saada käynnillä kokemus siitä, että hän voi vaikuttaa itselle merkityksellisiin asioihin ja suhteisiin. Kiinnitänkin erityistä huomiota siihen, että tavoitteet ja muutoksen suunta muodostetaan yhdessä asiakkaiden kanssa.

Turvallisen ja lempeän yhteistyösuhteen rakentaminen ja ylläpitäminen on keskeisiä tavoitteitani terapeuttina. Yritän tehdä myös palautteen antamisen asiakkailleni helpoksi, sillä näen sen tarpeellisena oman ammatillisen kehittymiseni näkökulmasta sekä terapian onnistumiseksi. Terapiaistunnossani on tilaa kaikenlaisilla tunteille, niin ilon kuin surun.

Mitä istunnoillani tehdään

Voimavarakeskeisessä perhe- ja pariterapiassa pyrkimys on ennen kaikkea dialogiin: toisen kuulemiseen ja kuulluksi tulemiseen. Pyrin terapeuttina luomaan keskusteluilmapiiristä sellaisen, että avoin vuoropuhelu merkityksellisistä asioista olisi mahdollista koko perheen kesken. Ajattelen, että osa perheistä ja pareista voi hyötyä jo muutamasta käynnistä, joten aina tavoitteena ei ole pitkä terapiasuhde.

Perheterapiassa huomioin myös lasten läsnäolon ja otan lapsen kehitystason huomioon tapaamisissa. Voin tehdä työskentelyn edetessä myös kotikäyntejä Kouvolan alueella.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Vanhemmuuden haasteisiin
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt laillistettuna psykologina lapsiperheiden parissa perusterveydenhuollossa vuodesta 2013. Minulla on monipuolinen kokemus erilaisten perheiden ja perhetilanteiden kohtaamisesta. Erityisesti olen työskennellyt 7-17-vuotiaiden ja heidän perheidensä kanssa. Olen työskennellyt mm. perheiden kanssa, jotka ovat kohdanneet akuutin kriisin tai muuten lapsen kehitykseen ja perhetilanteisiin liittyvien pulmien auttamiseksi. Lisäksi olen auttanut perheitä, jotka ovat olleet tai ovat parhaillaan lastensuojelun asiakkaina. Perhe- ja pariterapiaa koulutusterapiana olen tarjonnut nyt kolmen vuoden ajan.

Asiakaskuntani

Koulutusterapiaan etsin hyvin monenlaisia perheitä ja kartoitankin tarkemmin puhelimessa perheesi tilannetta ja soveltuvuutta perheterapiaan.

Etsin koulutusterapiaan myös pareja, jotka ovat halukkaita yhdessä tutkimaan suhdettaan toisiinsa.

Otan vastaan myös sateenkaariperheitä ja -pareja.

Tämä koulutusvaiheen pari- ja perheterapia ei sovellu silloin, jos perhesuhteissa esiintyy juuri tällä hetkellä väkivaltaa tai sen uhkaa, vaan silloin suosittelen olemaan yhteydessä esimerkiksi Väestöliittoon.
http://www.vaestoliitto.fi/parisuhde/tietoa_parisuhteesta/parisuhdevakivalta/apua-uhreille-ja-tekijoille/

Tutustumiskäynnin hinta

50,00

Vakiokäynnin hinta

75,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Koska kyseessä on koulutusvaiheen terapia, hintakin on edullinen. Pari- ja perheterapiassa vakiokäynnit ovat 75 e / 75 min, tarvittaessa ja parin/perheen toivoessa 90 e / 90 min. Tutustumiskäynnille varataan aikaa 90 min. Pari- ja perheterapiassa käynnit ovat tavallisesti 2-4 viikon välein, toki aloitus- tai kriisivaiheessa on mahdollista tavata myös viikottain. Tarpeen mukaan otan vastaan myös yksilöitä ja tällöin hinta on 50 e /60min.