Etusivu / Löydä apua / Liisa Kermorvant

Liisa Kermorvant

Psykoterapeutti, Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Perheterapia
Helsinki, Videovastaanotto
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Perheet Parit
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Viikonloppuaikoja Ilta-aikoja Päiväaikoja
Olen pari- ja perheterapeutti sekä psykiatrinen sairaanhoitaja. Erityisosaamisalueitani ovat perheen kriisit, vanhemmuuteen liittyvät pohdinnat ja eroajatukset. Otathan minuun rohkeasti yhteyttä ja ehdota sinulle sopivaa aikaa! Tarjoan vain etäterapiaa. I also work in English. Only online therapy.
Psykoterapiasuuntaus
  • Perheterapia
  • Pariterapia
Millainen terapeutti olen

Asiakkaakseni ovat lämpimästi tervetulleita niin perheet, parit kuin perheenjäsenetkin. Työskentelen aina yhteistyössä asiakkaan tai asiakkaiden kanssa. Keskeisintä työssäni on oppia kuulemaan asiakkaiden tavoitteita ja ymmärtämään heidän tapaansa kuvata tilannettaan. Terapeuttina olen osallistuva, puolueeton ja empaattinen. Arvostan ja kuuntelen tarkasti asiakkaan omaa näkemystä tilanteestaan. Tarjoan pareille ja perheille kaikkia osapuolia kunnioittavan kohtaamisen sekä työkaluja haasteiden käsittelemiseen.

Mitä istunnoillani tehdään

Vastaanotollani jokaisen asiakkaan terapia muotoutuu juuei hänelle sopivaksi. Aloitamme yhdessä kartoittamalla tilannetta ja opettelemalla "yhteistä kieltä". Tämän jälkeen teemme hoidolle tavoitteen. Tavoitteeseen kuljemme yhdessä keskustelun ja erilaisten harjoitusten avulla. Tarvittaessa keskustelen myös erikseen perheenjäsenten kanssa. Pyrkimyksenäni on tarjota asiakkaalle ymmärrystä ja työkaluja haastavaan elämäntilanteeseen. Lisäksi tuen pariskuntien ja perheenjäsenten välistä dialogia. Tapaamiskertojen tiheyden suunnittelemme yhdessä asiakkaan toiveisiin ja tilanteeseen sopivaksi.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Elämäntapamuutokseen Vanhemmuuden haasteisiin Ihmissuhdeongelmiin
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Minulla on vankka osaaminen pari-ja perheterapeutin työstä. Olen työskennellyt psykiatrian vastaanotoilla (30v) ja minulla on ollut yksityinen vastaanotto 11 vuotta. Erityisosaamisalueitani ovat perheiden kriisit, vanhemmuuteen liittyvät pohdinnat, eroajatukset ja hyvä ero. Minulla on myös työkokemusta lastensuojelulaitosten ja vastaanottokotien työnohjauksesta.

Lisätiedot

Vain etäterapia

Tutustumiskäynnin hinta

60,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Ei Kelakorvausta

Summary in English | Sammanfattning på svenska

I am a couple and family therapist and a psychiatric nurse. I have worked in psychiatric clinics for 30 years and had a private practice for 11 years. My areas of expertise are family crisis, parenting issues, divorce thoughts, and the reaching of optimal conditions for a good divorce. I also have experience in work supervision in child welfare institutions and refugee centers. In my practice, the therapy is shaped to meet the clients' needs. We start together by mapping the situation and learning the “common language”. After that, we make a goal for the treatment. We move towards the goal together through discussion and various exercises. If necessary, I also talk separately with family members. The aim is to provide the customer with the tools that can help you face and overcome challenges in life. In addition, I support dialogue to improve communication between couples. Together, we plan the frequency of appointments to meet the customers' needs in accordance with the situation.