Etusivu / Löydä apua / Kirsti Pyhäluoto-Keränen

Kirsti Pyhäluoto-Keränen

Kouluttajapsykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Kognitiivinen
Suomussalmi, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Nuoret 13-17v Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
*KELAn kuntoutuspsykoterapia ja vaativa lääkinnällinen kuntoutus sekä omakustanteiset psykoterapiakäynnit elämäntilanteen ja omien ajatusten kirkastamiseksi 16 v. täyttäneistä nuorista myöhäiseen aikuisuuteen saakka * yksilö -ja ryhmätyönohjaukset hoitoalan ammattilaisille
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
  • Perheterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (nuoret) Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (aikuiset)

Lisäkoulutukset

Mindfulness Skeematerapia

Millainen terapeutti olen

Olen rauhallinen, asiakkaan elämänkokemusta kunnioittava, kuunteleva, kannustava, myötätuntoisuutta ja myönteistä ajatusmaailmaa tukeva psykoterapeutti. Asiakkaan tarpeita kuunnellen olen aktiivinen, mutta myös tilaa antava yhteistyökumppani ja rinnalla kulkija. Sallin myös hiljaisuuden kokemuksen. Kuuntelen asiakkaan toiveita työskentelytavoista ja mahdollisuuksien mukaan pyrimme löytämään asiakkaalle sopivan menetelmän.

Mitä istunnoillani tehdään

Olen kognitiivinen VET-psykoterapeutti, ET-perheterapeutti, EASEL-ohjaaja sekä tietoisuusvalmentaja. Tutkintojen ja oman elämän ja työhistorian tuoman kokemusten mahdollistamaa integratiivista keskustelua, elämänhistoriallista tutkimusta, ajatusmallien tutkimusta ja muutosprosessin läpikäymistä sisältyy psykoterapiatunteihini. Intuitiivinen maalaus, kirjallisuus, luontoaktiviteetit, terapiakoirat, mindfulnesstekniikat, valokuvaus tai joku muu asiakasta kiinnostava toiminnallinen juttu oirekäyttäytymisen nujertamiseksi, kuten sulkapallon pelaamisen kokeilu liikunnan kipinän sytyttämiseksi tai liikekeskuksessa käyminen sosiaalisen pelon lievittämiseksi, on mahdollista.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Psykoottisiin häiriöihin Persoonallisuushäiriöön Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Psykoottiset häiriöt Persoonallisuushäiriöt Pakko-oireinen häiriö Kehitysvammaiset Kaksisuuntainen mielialahäiriö
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen kognitiivinen VET-psykoterapeutti, ET-perheterapeutti, EASEL-ohjaaja sekä tietoisuusvalmentaja. Olen käynyt myös Fischerin eroseminaarin vetäjäkoulutuksen. Ensimmäinen ammattitutkintoni on vajaamielishoitaja. Itsenäistyvien kehitysvammaisten kanssa työskentelin vajaa kymmenen vuotta asumuspalvelujen kehittäjänä. Psykiatrian alan avohoidon työkokemusta psykiatrian poliklinikalta on kertynyt vuodesta 1991.

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten ja yli 16 -vuotiaiden nuorten kanssa.

Tutustumiskäynnin hinta

50,00

Vakiokäynnin hinta

95,00

Lisätiedot hinnoittelusta

KELAn osuuden 57,60 laskutan suoraan KELAlta. Asiakkaan vastuulle jää omavastuuosuus 37.40e /käyntikerta, jonka laskutan suoraan asiakkaalta joko kerran kuussa tai erillisen sopimuksen mukaisesti.