Etusivu / Löydä apua / Kirsi Teerikorpi

Kirsi Teerikorpi

Psykoterapeutti, Yhteiskuntatieteiden maisteri, Integratiivinen
Videovastaanotto, koko Suomi
Helsinki, Alppila
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Integratiivinen psykoterapeutti, sosiaalipsykologi ja kätilö. Terapeuttina olen aktiivisesti rakentamassa yhteistyösuhdetta ja etsimässä yksilöllisesti sopivia työskentelymenetelmiä. Luovat ja keholliset menetelmät ovat minullle tärkeitä mentalisaatiota tukevan työskentelyn lisäksi.
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
Lisäkoulutukset

Kehopsykoterapeuttinen koulutus

Millainen terapeutti olen

Olen ollut aina kiinnostunut laaja-alaisesti ihmissuhteista ja vuorovaikutusdynamiikasta. Elämän kirjo kaikkine haasteineen, herättävät minussa halun tutkia kehomieltä syvällisemmin. Terapiatyössä minulle tärkeitä aiheita ovat naiseuteen, seksuaali-ja lisääntymisterveyteen ja itsetuntemukseen liittyvät aiheet sekä erilaiset traumat. Keholliset ja luovat menetelmät ovat minulle luontaisia työvälineitä. Keskustelukumppanina olen empaattinen ja kuunteleva, mutta aktiivisesti keskusteluun osallistuva. Uskon luottamuksellisen ja tuloksellisen terapiasuhteen rakentuvan tasa-arvoiseen vuorovaikutukseen ja yhdenvertaisuuteen. Lisätietoja yrityksestäni ja minusta: www.pieceofmind.fi.

Mitä istunnoillani tehdään

Integratiiviselle suuntaukselle ominaisesti, tavoitteeni on rakentaa yksilöllinen lähestymistapa tilanteeseesi, yhteistyössä sinun kanssa.. Ensimmäisellä tutustumiskäynnillä kartoitamme senhetkistä tilannettasi ja tarpeitasi yhteistyön suhteen. Teemme suunnitelman tapaamisten tiheydestä ja kestosta sekä sovimme muista käytännön asioista. Seuraavilla käynneillä pääsemme tutkimaan ja työskentelemään tavoitteellisesti. Työtapani on hyvin keskusteleva ja joustava, jolloin meidän on mahdollista hyödyntää, tarpeen mukaan ja yhdessä sopien, kehollisia tai luovia menetelmiä. Se voi tarkoittaa esimerkiksi kehoyhteyden tutkimista, kehollisten itsesäätelykeinojen harjoittelua, mielikuvatyöskentelyä tai kuvallista ilmaisua. Muutosta rakennetaan tutkimalla ajattelua, tunteita ja kehollisia reaktioita sekä tehdään tarpeen mukaan erilaisia kokeiluja ja harjoitteita.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Raskaus & synnytys
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Yksityistä terapia- ja kätilön vastaanottoa olen pitänyt 2019 lähtien. Integratiivisen psykoterapeuttikoulutuksen ohella hankin lisää työkaluja trauma- ja keho-orientoituneeseen työskentelyyn mm. sensomotorisen psykoterapiaopintojen avulla (taso I suoritettu, taso II meneillään). Olen myös sertifioitu TRE-menetelmän ohjaaja. Kätilön ammattia edelsi sosiaalipsykologian, yrityksen hallinnon ja psykologian (YTM) opinnot sekä siihen liittyvä työkokemus henkilöstön kehittämisen, työnohjauksen ja rekrytoinnin parissa. Kätilökoulutukseen perustuen minulla on seksuaali- ja lisääntymisterveyden erityisosaamista. Kätilönä olen työskennellyt erilaisten riskiraskauksien ja -synnytysten parissa sekä pitänyt vastaanottoa synnytyspelkopoliklinikalla. Kätilönä opin paljon kehollisuudesta, autenttisesta kohtaamisesta ja sen hoidollisesta merkityksestä.

Asiakaskuntani

Työskentelen yli 18-vuotiaiden nuorten ja aikuisten parissa. Kaikensukupuoliset ovat tervetulleita vastaanotolleni. Olen kiinnostunut laajasti eri elämänalueiden haasteista, mutta erityisen lähellä sydäntäni ovat erilaiset haasteet ihmissuhteissa, mielenterveydessä sekä seksuaali- ja lisääntymisterveydessä. Nämä ovat myös yleisimpiä teemoja, joiden vuoksi vastaanotolleni hakeudutaan.

Lisätiedot

Yksityisvastaanottoni sijaitsee keskeisellä paikalla ja hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Alppilassa., Konepajan alueella Minulla on rauhalliset ja viihtyisät yksityiset työtilat vastaanottoa varten. Kiireetön ja tunnelmallinen ilmapiiri on minulle tärkeä osa terapiatyötä. Pidän myös etävastaanottoa, tietoturvallisesti ja asianmukaisen salatun yhteyden kautta.

Tutustumiskäynnin hinta

105,00

Vakiokäynnin hinta

105,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Piece Of Mind/ Helsinki, Alppila
- psykoterapialuonteinen työskentely 105 € / 50 min (myös tutustumiskäynti on maksullinen)

Huom!
Peruuttamatta jätetystä käynnistä peritään koko vastaanottokäynnin hinta.
Ei HUS-palvelusetelin vastaanotto mahdollisuutta.