Etusivu / Löydä apua / Kirsi Teerikorpi

Kirsi Teerikorpi

Koulutuksessa Yhteiskuntatieteiden maisteri, Integratiivinen
Helsinki, Kamppi
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja Viikonloppuaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen 43 v. sosiaalipsykologi ja kätilö, tarjoan koulutusterapiaa osana integratiiviseksi yksilöpsykoterapeutiksi opiskeluani. Erityisosaamisalueitani ovat ihmisten välinen vuorovaikutus, seksuaali- ja lisääntymisterveys, raskausaika ja synnytys. Lisätietoja www.pieceofmind.fi.
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
Millainen terapeutti olen

Olen kiinnostunut laaja-alaisesti ihmissuhteista ja vuorovaikutusdynamiikasta. Koko elämän kirjo ja erilaiset elämän tuomat haasteet, herättävät minussa halun tutkia asiaa syvällisemmin. Kiinnostus vanhemmuuden ja raskauden tuomista haasteista sekä erityisesti synnytyspelkoihin liittyvät aiheet ovat lähellä sydäntäni. Keskustelukumppanina olen empaattinen ja kuunteleva, mutta aktiivisesti keskusteluun osallistuva. Uskon terapiasuhteen rakentuvan tasa-arvoiseen vuorovaikutukseen ja yhdenvertaisuuteen.

Mitä istunnoillani tehdään

Tavoitteeni on rakentaa yhteistyössä kanssasi, juuri sinulle sopiva terapeuttinen lähestymistapa. Ensimmäisellä käynnillä kerron työskentelytavoistani ja itsestäni terapeuttina. Kartoitamme silloin myös senhetkistä tilannettasi ja tavoitteitasi hoidon suhteen. Teemme suunnitelman tapaamisten tiheydestä ja sovimme muista käytännön asioista. Seuraavilla tapaamiskerroilla pääsemme keskustelemaan ja tarkastelemaan yhdessä sinua askarruttavista aiheista. Työtapani on keskusteleva, mutta mahdollisuus on käyttää myös luovia menetelmiä mm. rentoutustekniikoiden harjoittelemista, mikäli ne tuntuvat sinulle luontaisilta.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Raskaus & synnytys
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Kätilökoulutukseen (AMK) liittyen minulla on seksuaali- ja lisääntymisterveyden erityisosaamista. Kätilönä olen työskennellyt 8 vuotta, siitä suurimman osan synnytyssalityössä. Olen työskennellyt erityisryhmien, kuten riskiraskauksien ja -synnytysten parissa myös raskaanaolevien päivystyksessä ja antenataaliosastolla. Synnytyssalityössä kivun kohtaaminen ja kivun hallintakeinojen löytäminen on oleellinen osa kätilön työtä ja osaaminen siihen liittyen on karttunut työvuosien myötä. Kokemusta minulla on työni kautta myös perheen kohtaamisessa mm. lapsensa menettäneiden, kohtukuoleman tai lapsen sairauden osalta. Synnytyssalityön ohessa olen pitänyt myös synnytyspelkopoliknikkaa. Kätilön työtä edeltävästi olen opiskellut sosiaalipsykologiaa (YTM) ja siihen liittyen työskennellyt yritysmaailmassa, henkilöstön kehittämisen ja rekrytoinnin parissa muutaman vuoden ajan.

Asiakaskuntani

Työskentelen yli 16-vuotiaiden nuorten ja aikuisten parissa. Olen kiinnostunut laajasti eri elämänalueiden haasteista, mutta erityisen lähellä sydäntäni ovat raskaus, synnytys ja seksuaali- ja lisääntymiserveys.

Lisätiedot

Vastaanotoni sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, hyvien julkisten liikenneyhteyksien äärellä. Minulla on siellä rauhalliset ja viihtyisät työtilat vastaanottoa varten.

Tutustumiskäynnin hinta

60,00

Vakiokäynnin hinta

60,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Vastaanottokäynti 60 min. Peruuttamatta jätetystä käynnistä peritään koko vastaanottokäynnin summa. Ei kela-korvattavuutta.