Etusivu / Löydä apua / Kirsi Teerikorpi

Kirsi Teerikorpi

Koulutuksessa Yhteiskuntatieteiden maisteri, Integratiivinen
Helsinki, Punavuori
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen sosiaalipsykologi ja kätilö, tarjoan koulutusterapiaa osana integratiiviseksi yksilöpsykoterapeutiksi opiskeluani. Erityisosaamisalueitani ovat ihmisten välinen vuorovaikutus, mielenterveyden ongelmat, raskausaika, synnytys, seksuaali- ja lisääntymisterveys. Opiskelen myös TRE-ohjaajaksi.
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
Millainen terapeutti olen

Olen ollut aina kiinnostunut laaja-alaisesti ihmissuhteista ja vuorovaikutusdynamiikasta. Elämän kirjo kaikkine haasteineen, herättävät minussa halun tutkia ihmismieltä syvällisemmin. Terapiatyössä minulle tärkeitä aiheita ovat naiseuteen ja itsetuntoon liittyvät aiheet sekä erilaiset traumat. Uupuminen eri yhteyksissä esim. työssä tai vanhemmuudessa ovat myös itseäni puhuttelevia teemoja. Kätilövastaanotolle voit tulla keskustelemaan mm. lähestyvästä synnytyksestä, synnytyspelosta, vanhemmuudesta sekä synnytyksen jälkikeskusteluun mm. synnytystapahtumien tai -traumojen läpikäymiseen. Kätilövastaanotolle myös myös puoliso on lämpimästi tervetullut. Kehokeskeiset ja luovat menetelmät ovat myös minulle luontaisia. Keskustelukumppanina olen empaattinen ja kuunteleva, mutta aktiivisesti keskusteluun osallistuva. Uskon terapiasuhteen rakentuvan tasa-arvoiseen vuorovaikutukseen ja yhdenvertaisuuteen. Lisätietoja yrityksestäni ja minusta: www.pieceofmind.fi.

Mitä istunnoillani tehdään

Tavoitteeni on rakentaa yhteistyössä kanssasi, juuri sinulle sopiva terapeuttinen lähestymistapa. Ensimmäisellä käynnillä kerron työskentelytavoistani ja itsestäni terapeuttina. Kartoitamme silloin myös senhetkistä tilannettasi ja tavoitteitasi hoidon suhteen. Teemme suunnitelman tapaamisten tiheydestä ja sovimme muista käytännön asioista. Seuraavilla käynneillä pääsemme yhteistyössä tutkimaan sinua askarruttavia aiheita. Työtapani on keskusteleva, mutta mahdollisuus on käyttää myös kehollisia ja luovia menetelmiä mm. rentoutustekniikoiden harjoittelemista, mielikuvatyöskentelyä tai kuvallista ilmaisua, mikäli ne tuntuvat sinulle luontaisilta.

Tarjoan apua
Univaikeuksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Raskaus & synnytys
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Kätilökoulutukseen (AMK) liittyen minulla on seksuaali- ja lisääntymisterveyden erityisosaamista. Kätilönä olen työskennellyt 2010 lähtien, erilaisten erityisryhmien, kuten riskiraskauksien ja -synnytysten parissa myös raskaanaolevien päivystyksessä ja vuodeosastolla. Synnytyssalityössä yksilöllinen, empaattinen ja läsnäoleva kohtaaminen ovat oleellinen osa kätilön työtä ja osaaminen siihen liittyen on karttunut työvuosien myötä. Olen tehnyt kriisiluonteista psyykkistä tukemista, niin lapsensa menettäneiden perheiden kuin vakavasti sairasta lasta odottavien perheiden kanssa. Synnytyssalityön ohessa olen pitänyt myös synnytyspelkovastaanottoa synnytyspelkopoliklinikalla. Keholliseen työskentelyyn liittyen minulla on rentoutusterapiaan liittyviä opintoja (Suomen Rentoutusterapia ry). Kätilön työtä edeltävästi olen opiskellut sosiaalipsykologiaa, yrityksen hallintoa ja psykologiaa (YTM) ja siihen liittyen työskennellyt yritysmaailmassa henkilöstön kehittämisen ja rekrytoinnin parissa.

Asiakaskuntani

Työskentelen yli 16-vuotiaiden nuorten ja aikuisten parissa. Kaikensukupuoliset ovat tervetulleita vastaanotolleni. Olen kiinnostunut laajasti eri elämänalueiden haasteista, mutta erityisen lähellä sydäntäni ovat erilaiset ihmissuhdeongelmat, mielenterveyden haasteet sekä seksuaali- ja lisääntymiserveys. Masennus ja uupumus ovat yleisemmät aiheet, joiden vuoksi vastaanotolleni hakeudutaan.

Lisätiedot

Vastaanottoni sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin kantakaupungissa. Julkisilla liikennevälineillä vastaanotolle pääsee helposti. Omalla autolla tullessasi läheisyydessä on useampia parkkihalleja. Minulla on rauhalliset ja viihtyisät yksityiset työtilat vastaanottoa varten. Kiireetön ja tunnelmallinen ilmapiiri on minulle tärkeä osa terapiatyötä. Tarjoan myös nettiterapiaa, tietoturvallisesti ja helposti, asianmukaisesti salatun yhteyden kautta.

Tutustumiskäynnin hinta

70,00

Vakiokäynnin hinta

70,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Vastaanottokäynti 60 min. Peruuttamatta jätetystä käynnistä peritään koko vastaanottokäynnin hinta.
Ei Kela -korvattavuutta tai maksusitoumusten vastaanotto mahdollisuutta.