Etusivu / Löydä apua / Kirsi Teerikorpi

Kirsi Teerikorpi

Koulutuksessa Yhteiskuntatieteiden maisteri, Integratiivinen
Helsinki, Naisten Aava Kamppi
Helsinki, Punavuori
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen sosiaalipsykologi, kätilö ja kolmannen vuoden integratiivinen yksilöpsykoterapeuttikoulutettava. Osaamisalueitani ovat ihmisten välinen vuorovaikutus ja kehollisuus, mielenterveyden ongelmat, raskausaika, synnytys sekä seksuaali- ja lisääntymisterveys. Vapaita aikoja vain Naisten Aavassa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
Millainen terapeutti olen

Olen ollut aina kiinnostunut laaja-alaisesti ihmissuhteista ja vuorovaikutusdynamiikasta. Elämän kirjo kaikkine haasteineen, herättävät minussa halun tutkia kehomieltä syvällisemmin. Terapiatyössä minulle tärkeitä aiheita ovat naiseuteen ja itsetuntoon liittyvät aiheet sekä erilaiset traumat. Olen myös sertifioitu TRE-ohjaaja. Uupuminen esim. työssä tai vanhemmuudessa ovat myös itseäni puhuttelevia teemoja. Voit tulla yksittäisillekin käynneille keskustelemaan mm. lähestyvästä synnytyksestä, synnytyspelosta, vanhemmuudesta sekä synnytyksen jälkikeskusteluun mm. synnytystapahtumien tai -traumojen läpikäymiseksi. Keholliset ja luovat menetelmät ovat minulle luontaisia työvälineitä. Keskustelukumppanina olen empaattinen ja kuunteleva, mutta aktiivisesti keskusteluun osallistuva. Uskon luottamuksellisen ja tuloksellisen terapiasuhteen rakentuvan tasa-arvoiseen vuorovaikutukseen ja yhdenvertaisuuteen. Lisätietoja yrityksestäni ja minusta: www.pieceofmind.fi.

Mitä istunnoillani tehdään

Tavoitteeni on rakentaa yhteistyössä kanssasi, juuri sinulle sopiva terapeuttinen lähestymistapa. Ensimmäisellä käynnillä kerron työskentelytavoistani ja itsestäni terapeuttina. Kartoitamme silloin myös senhetkistä tilannettasi ja tavoitteitasi hoidon suhteen. Teemme suunnitelman tapaamisten tiheydestä ja sovimme muista käytännön asioista. Seuraavilla käynneillä pääsemme yhteistyössä tutkimaan sinua askarruttavia aiheita. Työtapani on hyvin keskusteleva, mutta sen lisäksi on mahdollista hyödyntää tarpeen mukaan ja yhdessä sopien kehollisia tai luovia menetelmiä keskusteluhoidon tueksi. Se voi tarkoittaa esimerkiksi rentoutustekniikoiden harjoittelemista, kehoyhteyden tutkimista, mielikuvatyöskentelyä tai kuvallista ilmaisua, mikäli ne tuntuvat sinulle luontaisilta ja niiden käyttöön on perusteet.

Tarjoan apua
Univaikeuksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Raskaus & synnytys
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Yksityistä terapia- ja kätilön vastaanottoa olen pitänyt 2019 lähtien. Psykoterapeuttikoulutukseni lisäksi olen hankkinut keho-orientoituneeseen työskentelyyn traumainformoitua täydennyskoulutusta. Olen myös sertifioitu TRE-menetelmän ohjaaja . Kätilön ammattia edelsi sosiaalipsykologian, yrityksen hallinnon ja psykologian (YTM) opinnot sekä siihen liittyvä työkokemus henkilöstön kehittämisen ja rekrytoinnin parissa. Kätilökoulutukseen perustuen minulla on seksuaali- ja lisääntymisterveyden erityisosaamista. Kätilönä olen työskennellyt erilaisten riskiraskauksien ja -synnytysten parissa. Olen tehnyt päivystysluonteista psykososiaalista tukityötä, niin vakavasti sairasta lasta odottavien kuin lapsensa menettäneiden vanhempien kanssa. Sen ohessa olen pitänyt synnytyspelkovastaanottoa synnytyspelkopoliklinikalla. Kätilönä opin paljon kehollisuudesta, autenttisesta ja intuitiivisesta kohtaamisesta ja sen hoidollisesta merkityksestä, jota pystyn toteuttamaan nyt myös terapiatyössäni.

Asiakaskuntani

Työskentelen yli 18-vuotiaiden nuorten ja aikuisten parissa. Kaikensukupuoliset ovat tervetulleita vastaanotolleni. Olen kiinnostunut laajasti eri elämänalueiden haasteista, mutta erityisen lähellä sydäntäni ovat erilaiset haasteet ihmissuhteissa, mielenterveydessä sekä seksuaali- ja lisääntymisterveydessä. Nämä ovat myös yleisimpiä teemoja, joiden vuoksi vastaanotolleni hakeudutaan.

Lisätiedot

Yksityisvastaanottoni sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin kantakaupungissa. Julkisilla liikennevälineillä vastaanotolle pääsee helposti. Omalla autolla tullessasi läheisyydessä on useampia parkkihalleja. Minulla on rauhalliset ja viihtyisät yksityiset työtilat vastaanottoa varten. Kiireetön ja tunnelmallinen ilmapiiri on minulle tärkeä osa terapiatyötä. Tarjoan myös nettiterapiaa, tietoturvallisesti ja helposti, asianmukaisesti salatun yhteyden kautta. Tarjoan myös lyhytinterventio- tyyppistä psyykkistä tukea Naisten Aavassa Kampissa. Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni myös sinne.

Tutustumiskäynnin hinta

80,00

Vakiokäynnin hinta

80,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Piece Of Mind Punavuori/ Hki
- koulutukseen liittyvä työnohjattu psykoterapialuonteinen työskentely 80 €/60 min

Huom!
Naisten Aava Kamppi/ Hki
- kätilön psyykkinen tuki/ lyhytinterventiot 1-5 krt
- ajanvaraus ja ajankohtainen hinnasto löytyvät osoitteesta www.aava.fi

Huom!
Peruuttamatta jätetystä käynnistä peritään koko vastaanottokäynnin hinta.
Ei Kela -korvattavuutta tai maksusitoumusten vastaanotto mahdollisuutta.