Etusivu / Löydä apua / Kirsi Kokkonen

Kirsi Kokkonen

Koulutuksessa Sairaanhoitaja, Kognitiivis-analyyttinen
Kouvola,
Suomi
Asiakasryhmät
Nuoret 13-17v Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen psykiatrinen sairaanhoitaja ja opiskelen Helsingin Yliopistossa kognitiivis-analyyttiseksi yksilöpsykoterapeutiksi. Valmistun jouluna 2022. Minulla pitkä kokemus eri mielenterveyden häiriöistä elämän eri vaiheissa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivis-analyyttinen
Millainen terapeutti olen

Olen rauhallinen, pohdiskeleva ja sinua kunnioittava terapeutti. Annan tilaa sinun ajatuksille, tunteille ja pohdinnoille, mutta olen aktiivinen tarvittaessa. Pidän itseäni myös helposti lähestyttävänä, myötätuntoisena ja hyväksyvänä. Minua on kuvattu suoraksi ja turvalliseksi terapeutiksi, joka ohjaa oikeanlaisilla kysymyksillä terapiaprosessia eteenpäin. Pyrin aitoon läsnäoloon ja kohtaamiseen.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun

Mitä istunnoillani tehdään

Psykoterapian tavoitteena on yhteistyössä terapeutin kanssa ymmärtää omaa tilannetta paremmin. Kun saat katsoa sitä etäämmältä, saatat paremmin hahmottaa kokonaiskuvan siitä, miten olet tähän päätynyt. Usein itselleen tavallinen tapa toimia ei ehkä toimikaan kuormittavassa elämäntilanteessa ja voi tuntua, että olet päätynyt umpikujaan. Taustalta voi löytyä looginen ja ymmärrettävä toimintatapa tai asioita, joilla on pyrkinyt kenties suojaamaan itsessään jotain haavoittuvaa puolta. Uskon, että ymmärtäessäsi itseäsi paremmin sinun on mahdollista muuttaa asioita niin, että voi päästä eteenpäin.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Psykoottisiin häiriöihin Persoonallisuushäiriöön Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Minulla on pitkä työkokemus psykiatrisena sairaanhoitajana. Olen työskennellyt eniten nuorten erikoissairaanhoidossa sekä sairaalaympäristössä, poliklinikalla ja koulumaailmassa.

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten ja yli 13-vuotiaiden nuorten kanssa. Olen kiinnostunut monista eri mielenterveyden häiriöistä, mutta eniten olen tehnyt kohdannut eri tasoisista ahdistus- ja masennus oireista kärsiviä.

Tutustumiskäynnin hinta

50,00

Vakiokäynnin hinta

50,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.