Etusivu / Löydä apua / Kimmo Kokko

Kimmo Kokko

Psykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Hämeenlinna, Hämeenlinna
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Olen 47-vuotias perheellinen mies. Psykiatrinen sairaanhoitaja ja kognitiivinen käyttäytymisterapeutti. Lisäksi minulla on neuropsykiatrinen valmentajakoulutus ja DKT-yksilöohjaaja koulutus. Kiinnostuksen aiheet on musiikki, urheilu ja luonto.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Neuropsykiatrinen valmentaja Mindfulness Dialektinen käyttäytymisterapia (DKT)

Millainen terapeutti olen

Olen terapeuttina aktiivinen ja työskentelyotteeni on myötätuntoista, mutta eteenpäin ohjaavaa. Työskentelyyn kuuluu aktiivinen työskentelyote myös terapiaistuntojen ulkopuolella. Luonteeltani olen rauhallinen, puhelias, mutta keskusteluissa rakentava. Vahvuuteni on varmasti kärsivällisyys, positiivisuus ja läsnäolo sekä sitoutuminen työskentelyprosessiin.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapiaprosessi suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Työskentelyn pohjana käytetään asiakkaan itsearviointeja ja funtionaalista käyttäytymisanalyysia. Menetelmät ohjautuvat asiakkaiden haasteiden mukaan tutkittujen hoitomenetelmien mukaisesti. Menetelminä esimerkiksi altistushoidot, tavankääntäminen, validointi, ongelmanratkaisumenetelmät ja ahdistuksenhallinta välineet.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön
Erityiskohderyhmät
Neuropsykiatriset potilaat Lastensuojelun asiakkaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Peruskoulutukseltani psykiatrinen sairaanhoitaja. Olen työskennellyt 23-vuotta sairaanhoitajana kunnallisella puolella niin Pääkaupunkiseudulla kuin Hämeessäkin, joista 9-vuotta aikuispsykiatrian puolella ja 14 vuotta nuorten kanssa. 2018 valmistuin Tampereen yliopistosta kognitiiviseksi käyttäytymisterapeutiksi. Lisäksi minulla on neuropsykiatrinen valmentajakoulutus ja DKT-yksilöohjaaja koulutus.

Asiakaskuntani

Työskentelen mielellään motivoituneiden aikuisten ja nuorten kanssa.

Tutustumiskäynnin hinta

80,00

Vakiokäynnin hinta

80,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Lisäksi on hyvä huomioida, että mikäli asiakkaalle tulee peruuttamaton poisjäänti (peruutus 24h ennen tapaamista) hinta on 50€.