Etusivu / Löydä apua / Kaisa Rauhala

Kaisa Rauhala

Koulutuksessa Toimintaterapeutti, Kognitiivinen
Helsinki, Ullanlinna
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Koen terapiasuhteessa merkitykselliseksi kohdatuksi tulemisen, aktiivisen vastavuoroisen vuorovaikutuksen sekä yhteisen työskentelyn asiakkaan tavoitteiden suuntaisesti. Tarjoan lyhyttä ja pitkäaikaista koulutuksen aikaista koulutuspsykoterapiaa. Valmistun kognitiiviseksi psykoterapeutiksi 12/2020.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
Millainen terapeutti olen

Terapeuttina minua on kuvailtu helposti lähestyttäväksi, läsnäolevaksi ja empaattiseksi. Työskentelyotteeni on koettu joustavana, eteenpäin pyrkivänä ja sopivasti haastavana.
Pyrin olemaan terapeuttina läsnäoleva ja vuorovaikutuksessa aktiivinen. Koen, että terapiasuhteessa kohtaavat kaksi asiantuntijaa; sinä oman elämäsi ja tilanteesi asiantuntijana ja minä oman alani asiantuntijana. Yhteistyössä ja kummankin tietämystä ja osaamista hyödyntäen meidän on mahdollista työskennellä rakentavasti tavoitteitasi kohden.

Mitä istunnoillani tehdään

Kognitiivisen psykoterapian periaatteiden mukaisesti aloitan työskentelyn uuden asiakkaan kanssa aina kokonaistilanteen käsitteellistämisellä. Käsitteellistämisen tavoitteena on muodostaa yhteisesti käsitys siitä, mikä ajankohtainen tilanteesi on, mitkä menneisyyden asiat ovat vaikuttaneet tämän päivän tilanteeseen sekä muodostaa alustavasti tavoitteet psykoterapialle. Mielestäni on tärkeää huomioida asiakkaan yksilöllinen tilanne ja soveltaa työskentelyä sen mukaisesti. Hyödynnän työskentelyssä visuaalista jäsentämistä, jonka avulla on mahdollista kirjoittaen ja piirtäen tukea yhteisen ymmärryksen syntymistä käsiteltävästä asiasta.
Käytän kognitiivisen psykoterapian menetelmien lisäksi tarvittaessa hyväkseni osaamistani toimintaterapeuttina. Koen, että mielekäs ja toimiva arki on perusta kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen pohjakoulutukseltani toimintaterapeutti ja toiminut yhdeksän vuoden ajan psykiatrisessa erikoissairaanhoidossa, sekä osastolla että avohoidossa. Valmistun kognitiiviseksi psykoterapeutiksi loppuvuodesta 2020 ja tarjoan koulutuspsykoterapiaa. Voit varata ajan yksittäiselle käynnille, lyhytpsykoterapiaan (10-25) tai pidempään koulutuspsykoterapiaan.

Tutustumiskäynnin hinta

50,00

Vakiokäynnin hinta

60,00

Lisätiedot hinnoittelusta