Etusivu / Löydä apua / Jusliina Leino

Jusliina Leino

Koulutuksessa Kasvatustieteen maisteri, Ratkaisukeskeinen
Turku,
Suomi
Asiakasryhmät
Perheet Parit Nuoret 13-17v Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Viikonloppuaikoja Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Opiskelen ratkaisukeskeisen psykoterapian psykoterapeuttikoulutuksessa sekä kognitiivisen lyhytpsykoterapian erikoistumisopintojen opinto-ohjelmassa. Olen pohjakoulutukseltani kasvatustieteen maisteri. Tämän lisäksi olen neuropsykiatrinen valmentaja. Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni!
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
  • Kognitiivinen
Lisäkoulutukset

Neuropsykiatrinen valmentaja

Millainen terapeutti olen

Jokaisen ihmisen vaikeudet, haasteet sekä tavoitteet ovat erilaisia. Tämän vuoksi lähtökohtani terapeuttina on muokata omaa toimintaani vastaamaan kyseisen asiakkaan tarpeita. Työotteeni on ensisijaisesti keskusteleva. Minulle on tärkeää, että asiakkaan ajatuksille ja pohdinnalle on riittävästi tilaa.
Terapeuttina olen välitön ja salliva. Koen tärkeäksi, että terapiassa ilmapiiri on hyväksyvä ja turvallinen.

Mitä istunnoillani tehdään

Työskentelytapani on vahvasti integratiivinen (ratkaisukeskeinen ja kognitiivinen). Käynneillä voimme keskittyä nykyhetkeen tai tulevaisuuteen tutkimalla esimerkiksi ajatustesi vaikutusta tunteisiisi ja toimintaasi sekä muodostamalla tavoitteita, joita kohti toivot pääseväsi. Voimme myös tutkia elämänhistoriaasi ja sen mahdollisia vaikutuksia sinuun ja ihmissuhteisiisi nykyhetkessä.

Tarjoan apua
Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Tutustumiskäynnin hinta

60,00

Vakiokäynnin hinta

60,00

Lisätiedot hinnoittelusta