Etusivu / Löydä apua / Juha Klaavu
Psykoterapeutti, Teologian maisteri, Psykodynaaminen
Helsinki, Kruununhaka, kysy vapaita asiakaspaikkoja
Suomi Englanti
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Ryhmät
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Olen psykodynaaminen psykoterapeutti ja jungilainen psykoanalyytikko (4.7.2019 alkaen C.G. Jung Instituutti Zürich). Työskentelytapani muokkautuu aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Käytän normaalin terapeuttisen työskentelyn lisäksi mm. piirtämistä, maalamista, unityöskentelyä, aktiivi imaginaatiota.
Psykoterapiasuuntaus
  • Psykodynaaminen
  • Varhaisen vuorovaikutuksen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Taideterapia Kriisit ja traumat

Millainen terapeutti olen

Työtapani on asiakaslähtöinen, olen aktiivinen/passiivinen tarpeen ja tilanteen mukaan. Kaikki työskentely perustuu kuitenkin asiakkaan ja terapeutin väliseen avoimeen, lämpimään ja turvalliseen vuorovaikutukseen. Elämänhistorian kipujen tai traumojen käsittely ei onnistu kylmässä tai kriittisessä ilmapiirissä, siksi myös oikean terapeutin löytäminen on keskeisen tärkeää koko terapiaprosessia ajatellen.

Mitä istunnoillani tehdään

Psykoterapia perustuu keskusteluun ja vuorovaikutuksessa syntyvään transferenssi ilmiöön ja sen tarkasteluun. Transeferenssin kautta lapsuuden ja menneisyyden traumat sekä läpikäymättömät asiat voidaan läpikäydä, käsitellä ja hoitaa.
Tarpeen ja tilanteen mukaan terapiassa voidaan käyttää piirtämistä, maalaamista, aktiivi imaginaatiota tai mahdollisuuksien mukaan autenttista liikeilmaisua. Kaikki työskentely perustuu kuitenkin asiakkaan ja terapeutin väliseen avoimeen, lämpimään ja turvalliseen vuorovaikutukseen.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Persoonallisuushäiriöt
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen toiminut psykoterapeuttina v. 2006 alkaen. Olen toiminut myös kriisinhallintatehtävissä Kosovossa ja Afganistanissa sekä Lausannessa IMD:ssä PDE-analyytkkona. Olen suorittanut Ryhmätyö ry:n 6-vuotisen ryhmänohjaajakoulutuksen. Valmistun kesällä 2018 Jungilaiseksi psykoanalyytikoksi C.G.Jung Instituutista Zürichistä. Olen perehtynyt liikkeeseen ja ruumiillisuuteen yksityisen Alexander-tekniikka opettajan kanssa 2 vuoden ajan, sekä 3,5v ajan Zürichissä jungilaiseen psykoterapeuttiseen liiketerapiaan Cedrus Monten johdolla.

Asiakaskuntani

Työskentelen kaikkien ikäryhmien kanssa, pl lapset. Asiakaskuntani on tällä hetekellä 16-73v. ikähaitarissa.

Tutustumiskäynnin hinta

50,00

Vakiokäynnin hinta

92,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Opiskelija ja eläkeläiset 82€
Muut 92€