Etusivu / Löydä apua / Jouko Järvi

Jouko Järvi

Psykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Kriisi- ja trauma
Vantaa,
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Parit
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Jouko on erikoistunut erityyppisten kriisien- ja traumaperäisten oireiden ja häiriöiden hoitoon. Joukon osaamisalueeseen kuuluu myös masennuksen- ja ahdistuneisuuden hoito, persoonallisuuden problematiikkaan liittyvä hoito, käyttäytymisen ongelmiin liittyvät hoidot ja päihdeongelmien hoito.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kriisi- ja trauma
  • Psykodynaaminen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Kriisit ja traumat EMDR

Millainen terapeutti olen

Terapiaistunnoillani käyttämäni menetelminä ovat kognitiiviseen viitekehykseen liittyvä keskustelu ja psykologiseen joustavuuteen liittyvät ja sitä lisäävät mielikuvaharjoitteet, rentoutusmenetelmät ja kotitehtävät. Vastaanotolla voidaan tehdä myös yksittäisiä tehtäviä: oirekuva mittareiden täyttäminen, nk. alku-, välivaiheen ja loppumittaukset Kelan hyväksymillä mittareilla, altistusharjoitukset.

Mitä istunnoillani tehdään

Jouko on peruskoulutukseltaan psykiatriaan erikoistunut sairaanhoitaja. Joukon psykoterapia koulutus on viitekehykseltään psykodynaaminen ja keskittyi kriisi- ja traumapsykoterapiaan. Jouko on suorittanut myös pitkän päihdetyön ammattitutkinnon ja työnohjaaja koulutuksen (2,5 vuotta). Jouko on myös suorittanut perus- ja jatkokoulutuksen nk. "3. aallon kognitiivisen viitekehyksen hyväksymis- ja omistautumisterapian osalta (HOT).

Jouko on Kelan palveluntuottaja aikuisten ja nuorten (16v ->) yksilöpsykoterapioiden ja vanhempien ohjauksen osalta. Joukon työskentelykieli on suomi.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Tarjoan apua
Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Persoonallisuushäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Vihanpurkauksien hallitsemiseen Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Vakavasti traumatisoituneet potilaat ja dissosiaatiohäiriöt
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

- Kognitiiviseen viitekehykseen liittyvä keskustelu.
- Psykologiseen joustavuuteen liittyvät ja sitä lisäävät mielikuvaharjoitteet, rentoutusmenetelmät ja kotitehtävät. Myös vastaanotolla voidaan tehdä yksittäisiä
tehtäviä.
- Oirekuva mittareiden täyttäminen.
- Nk. alku- välivaiheen ja loppumittaukset Kelan hyväksymillä mittareilla.
- Altistusharjoitukset.

Asiakaskuntani

Työkokemusta minulla on kokonaisuudessaan mielenterveysalalta kertynyt 23 vuotta. Psykoterapeuttina olen työskennellyt 14 vuotta. Erityiskohderyhmäni ammatillinen pätevyys perustuu psykoterapeuttii koulutukseen. Psykoterapia koulutukseni on suuntautunut kriisi- ja traumapsykoterapiaan ja sen viitekehys on psykodynaaminen.

Lisätiedot

Jouko on Kelan palveluntuottaja aikuisten ja nuorten (16v ->) yksilöpsykoterapioiden ja vanhempien ohjauksen osalta. Joukon työskentelykieli on suomi.

Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta