Etusivu / Löydä apua / Jonna Rekiranta

Jonna Rekiranta

Psykologin keskusteluhoito Psykologi, Ei psykoterapeuttikoulutusta
Helsinki,
Ruotsi Suomi
Asiakasryhmät
Nuoret 13-17v Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Viikonloppuaikoja Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä ammattilainen tarjoaa psykologin keskusteluhoitoa. Lue lisää.
Olen psykologi ja työnohjaaja. Minulla on yli 15 vuoden kokemus työskentelystä eri ikäisten ja eri elämäntilanteessa olevien ihmisten kanssa. Tarjoan psykologin keskustelutukea sekä aikuisille että nuorille opiskelijoille. Tapaamiset toteutetaan videovälitteisesti.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ei psykoterapeuttikoulutusta
Millainen psykologi olen

Olen psykologina läsnäoleva ja asiakasta tarkasti kuunteleva. Aitous, lämpö, välittömyys ja huumori ovat vahvoja ominaisuuksia minussa.
Vahvuuteni psykologina ovat monipuolinen työkokemukseni sekä utelias ja ennakkoluuloton mieli asiakkaan elämäntilanteita ja kokemuksia kohtaan.
Asiakas on aina oman itsensä paras asiantuntija, mutta psykologina voin olla kanssakulkija ja olla apuna kohti parempaa itseymmärrystä, itsemyötätuntoa ja omannäköistä elämää.

Mitä istunnoillani tehdään

Tapaamiset aloitetaan kartoittamalla ja jäsentämällä toiveita ja tavoitteitasi, minkä pohjalta yhteinen työskentely suunnitellaan. Välillä voi jo yksi tapaamiskerta auttaa, mutta usein tapaamisia voi tarvita 5-10 kertaa tai tarvittaessa enemmänkin. Työskentelytapani perustuu vahvasti keskusteluun, mutta toivoessasi voidaan tapaamisten välillä käyttää myös erilaisia pohdintatehtäviä.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Vihanpurkauksien hallitsemiseen Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen laillistettu psykologi ja työkokemusta minulla on yli 15 vuotta. Pisimpään olen työskennellyt lukioikäisten opiskelijoiden ja työikäisten aikuisten kanssa, mutta minulla on usean vuoden kokemus myös lasten ja perheiden kanssa työskentelystä.

Minulle tuttuja teemoja ovat esimerkiksi uupumuksen, vaativuuden, ihmissuhdepulmien, pelkojen sekä erilaisten kriisien ja traumojen kanssa työskentely, joista minulla on myös lisäkoulutusta.

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorien kanssa.

Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta