Etusivu / Löydä apua / Janna Manninen (aiemmin Rantala)

Janna Manninen (aiemmin Rantala)

Psykoterapeutti, Lääkäri, Pariterapia
Helsinki,
Suomi
Asiakasryhmät
Parit
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Onkohan lapsen tai nuoren kehitys normaalia? Pitääkö tästä huolestua? Mietitään sitä yhdessä! Olen lastenpsykiatrian erikoislääkäri, pari- ja perhepsykoterapeutti. Tarjoan tällä hetkellä 1-5 kerran jaksoja vanhemmuuden ja parisuhteen haasteisiin. Ei lastenpsykiatrin arvioita tai - lausuntoja.
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Pariterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Psykoterapeuttina olen aktiivisesti kuunteleva, inhimillisen myötäelävä ja uusia näkökulmia tarjoava. Työotteeni on dialoginen. Hyödynnän mentalisaatioteoriaa.
Voin olla tukenasi ammattilaisena pohtimassa, miten lapsesi voi ja miten sinä voit auttaa häntä. Vanhemmuuden upeus ja haastavuus on itsellenikin tuttua: en tuomitse tai syyllistä sinua!

Ajatteluuni voi tutustua myös kirjoissani Äiti, älä tottele kaikenmaailman kasvatusoppaita! (2014) , Parintaju - parisuhde lapsiperheissä (2016) sekä Mitä ihmettä - opi ymmärtämään lapsesi mieltä (2019).

Olen tehnyt työni aiemmin nimellä Janna Rantala.

Mitä istunnoillani tehdään

Tällä hetkellä otan vain aikuisasiakkaita 1-5 kerran jaksoille. Lyhyessä työskentelyssä keskitymme tilanteen tutkimiseen, omiin vaikutusmahdollisuuksiin ja voimavarojen lisäämiseen.

Työskentelen pääosin keskustelemalla. Keskustelun suunnan, rytmin ja aihepiirin päättää asiakas. Tavoite saattaa olla esimerkiksi perheen tämän hetkisten ihmissuhteiden tarkastelu tai juuri nyt koettavien omien fyysisten reaktioiden tunnistaminen, yhtä hyvin kuin lapsuuden muistelu. Toiveesi mukaan voimme käyttää koti- tai välitehtäviä.

Tarjoan apua
Ihmissuhdeongelmiin Vanhemmuuden haasteisiin
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen erikoislääkärinä työskennellyt sairaaloissa, äitiys-ja lastenneuvoloissa, perheneuvoloissa, ja yksityisenä lääkärinä. Olen tehnyt tiivistä yhteistyötä tai työnohjausta niin koulujen, varhaiskasvatuksen kuin lastensuojelun piirissä.
Koulutan ja työnohjaan sote- ja kasvatusalan ammattilaisia.

Asiakaskuntani

Sovimme mainiosti yhteen, jos haluat pohtia vanhemmuden ja parisuhteen haasteita. Voit varata ajan myös mahdollisen kumppanin/kumppanien kanssa pari/monikäyntinä.

Tutustumiskäynnin hinta

140,00

Vakiokäynnin hinta

140,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Käynti 60 min.