Etusivu / Löydä apua / Janika Koistinen

Janika Koistinen

Koulutuksessa Kasvatustieteen maisteri, Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Oulu,
Suomi
Asiakasryhmät
Nuoret 13-17v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Koulutuspsykoterapiaa ja keskustelutukea ahdistus ja mielialaoireiluun, elämän erilaisiin haasteisiin sekä vaikeiden elämänkokemusten käsittelyyn. Olen kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeuttikoulutuksessa. Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri ja työskennellyt lastensuojelualalla.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Millainen terapeutti olen

Olen helposti lähestyttävä ja otan asioita rohkeasti puheeksi. Kuuntelen myötuntoisesti ja läsnäollen. En tee tulkintoja, vaan kyselen ja pyrin myös siihen, että asiakas saa oivalluksia itsestään. Tärkeinä asioina psykoterapiassa pidän ennen kaikkea luottamuksellisuutta ja asiakkaan kunnioittamista. Pyrin siihen, että asiakas tunnistaa omat vahvuutensa ja saa voimavaransa käyttöön.

Mitä istunnoillani tehdään

Valitsen käyttämäni menetelmät jokaisen asiakkaan kohdalla yksilöllisesti, asiakasta kunnioittaen ja hänen kanssaan keskustellen. Osallistan asiakasta, pitämäni instunnot eivät ole ainostaan keskustelua. Käytän tietoisuutaitoharjoitteita ja kokemuksellisia menetelmiä, kuten kirjeiden kirjoittamista ja tuoliharjoituksia sekä karttoja. Käytän työssäni muun muassa hyväksymis-ja omistautumisterapian menetelmiä, myötätuntokeskeistä psykoterapiaa, tarvittessa trauman hoitomenetelmiä sekä alakuloisuuteen depression hoitomenetelmiä. Hyödynnän tarvittaessa altistusharjoituksia (in vivo ja mielikuva). Altistusharjoituksien avulla autan asiakasta kohtaamaan muun muassa haastavan menneisyyden kokemuksen ja sen herättämät tunteet. Altistusharjoituksia voidaan toteuttaa myös vastaanoton ulkopuolella, mikäli kärsit esimeriksi sosiaalisten tilanteiden peloista tai sinulla on pakko-oireilua.

Tarjoan apua
Persoonallisuushäiriöön Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Vihanpurkauksien hallitsemiseen Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Huonoon itsetuntoon Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Lastensuojelun asiakkaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Minulla on lähes kymmenen vuoden kokemus lastensuojelupuolen työskentelystä. Lisäksi minulla on kokemusta kouluttamisesta ja esimiestyöstä. Minulla on erityisosaamista kaltoinkohteluun liittyviin teemoihin liittyen. Olen työskennellyt niin aikuisten, lasten kuin nuortenkin kanssa.

Asiakaskuntani

Työskentelen nuorten 13-17-vuotiaiden ja aikuisten kanssa. Kiinostuksenani on etenkin ahdistuneisuushäiriöt, liiallinen vaativuus ja traumaattisten elämänkokemusten käsittelyssä tukeminen.

Lisätiedot

Vastaanottoni sijaitsee psykoterapiakeskus Kompissa Oulussa. Mikäli Kompin ajanvarausjärjestelmässä ei löydy sinulle sopivaa aikaa, olethan suoraan yhteyksissä minuun sähköpostitse.

Tutustumiskäynnin hinta

55,00

Vakiokäynnin hinta

55,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Lyhytterapia 5-25 käyntiä, kesto 45 min. 75 €
Tuki ja kriisikäynti 65 €
Koulutusterapia yli 25 käyntiä, 55 €
Minulla on käytössäni myös suojattu etäyhteys, joten terapia voidaan toteuttaa myös sen kautta