Etusivu / Löydä apua / Jaana Silander

Jaana Silander

Kouluttajapsykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Ratkaisukeskeinen
Lohja,
Vihti, Nummela
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Tervetuloa terapiaan! Kanssani pääset matkalle tutkimaan mennyttä ja rakentamaan tulevaa. Mitkä ovat haaveesi? Mitä tietä tahdot kulkea? Terapiassa kuljen rinnallasi, kunnes uskallat kurottaa kohti unelmiasi. Klikkaa kuvaa, niin saat lisätietoja!
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Olen työskennellyt psykiatrian parissa jo vuodesta 1992. Ensin mielenterveyshoitajana, sitten sairaanhoitajana ja nykyään myös terapeuttina.
Terapeuttina pyrin olemaan avuksi, kohtaamaan ja kuuntelemaan.
Olen omalla alallani ja iloinen, että saan tehdä juuri tätä työtä. Vastaanotollani pyrin aina huomioimaan positiiviset muutokset, pienetkin. Olen sitä mieltä, että ihminen tarvitsee iloa, hyvyyttä ja ymmärrystä jaksaakseen.

Mitä istunnoillani tehdään

Pääasiassa keskustelemme terapian alussa määrittelemämme tavoitteen mukaisesti. Tavoitteen toteutumista myös tarkastellaan istunnoilla. Mikäli asiakkaan on helpompi käyttää muita ilmaisun välineitä, kuin keskustelua, voimme ottaa terapiakortit tai muut vuorovaikutusta tukevat välineet käyttöön.
Asiakas voi saada myös tavoitetta tukevia kotitehtäviä.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen
Erityiskohderyhmät
Lastensuojelun asiakkaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Minulla on pitkä kokemus nuorten kanssa työskentelystä. Olen työssäni hoitanut paljon lastensuojelun asiakkaita. Nuorisopsykiatrian erikoissairaanhoidossa olen työskennellyt vuodesta 1999 vuoteen 2018.
Toissijainen terapiasuuntaukseni on Kognitiivinen. Se perustuu mm. alla oleviin koulutuksiin sekä pitkään työkokemukseen.
- Pakko-oireiden kognitiivinen psykoterapia 30.11 - 1.12.2015 Luote Oy
- Ahdistushäiriöiden hoito kognitiivisen terapian menetelmillä; Mäntynen psl, psykoter.VET, 6.11.2014
- Nuorten psykoottistyyppisen oireilun kognitiivinen käyttäytymisterapia; johtava psl, PsT, dos. Niklas Granö, Hyks psykiatria 2018
Olen käynyt psykiatrian klinikan peruskurssin luennot, lisäksi luennot farmakologiasta ja neuropsykiatriasta. Pienryhmäopetus, potilashaastattelut, ohjattu kirjallinen seminaarityö, B- ja loppulausunnon kirjoittaminen sekä hyväksytysti suoritettu Helsingin yliopiston psykiatrian kurssin lopputentti (lääketieteen kandidaattikoulutuksen osa). 19.1.2004- 5.3.2005

Asiakaskuntani

Työskentelen yli 16-vuotiaiden nuorten sekä nuorten aikuisten kanssa. Asiakaskuntani koostuu lastensuojelun asiakkaista sekä erilaisia ahdistuneisuushäiriöitä potevista kuntoutujista. Asiakkaissani on myös vaikeaa masennusta sairastavia sekä kuntoutujia, joilla on neuropsykiatrisia haasteita.

Lisätiedot

Tällä hetkellä ei vastaanottoa Lohjalla. Vapaita aikoja rajoitetusti.

Tutustumiskäynnin hinta

75,00

Vakiokäynnin hinta

95,00

Lisätiedot hinnoittelusta