Etusivu / Löydä apua / Jaana Blom

Jaana Blom

Psykologin keskusteluhoito, Psykologi, Integratiivinen
Helsinki, Kaisaniemi
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Olen psykologi ja integratiivinen psykoterapiakoulutettava (2018-2021). Olen myös sertifioitu liikunta- ja urheilupsykologi. Tarjoan psykologin tuki- ja kriisikäyntejä sekä koulutuspsykoterapiahoitoja. Vastaanottoa pidän psyykkisen hyvinvoinnin keskuksessa Kompissa aamupäivisin.
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
  • Psykodynaaminen
Lisäkoulutukset

Musiikkiterapia

Millainen psykologi olen

Työskentelytapani on joustava, asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiva. Terapeuttina olen empaattinen ja keskeisinä arvoinani ovat asiakkaan kunnioittaminen ja aito kohtaaminen. Riippuen asiakkaan tavoitteesta ja prosessin vaiheesta osallisuuteni ja aktiivisuuteni määrä vaihtelee paljon tilaa asiakkaan omalle pohdinnalle antavasta tilanteen aktiiviseen selvittämiseen ja jäsentämiseen.

Mitä istunnoillani tehdään

Asiakkaan toiveet ja tarpeet luovat raamit työskentelylle. Asiakkaan itseymmärryksen lisääntyminen asioiden yhteisen pohdinnan ja tutkimisen myötä toimivat pohjana tälle työskentelylle. Vaikka pääpaino onkin yhteisessä pohdinnassa, saatan joskus tarjota asiakkaalle myös erilaisia kotitehtäviä. Riippuen asiakkaan huolesta ja tavoitteista keskustelujen sisällöt vaihtelevat hyvinkin rajatuista aihealueista asiakkaan koko elämänhistorian tutkimiseen.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen psykologiliiton sertifioima liikunta- ja urheilupsykologi. Olen lisäksi suorittanut kolmivuotisen laaja-alaisen musiikkiterapeutin ammattitutkinnon (2008). Tällä hetkellä opiskelen Helsingin yliopistossa integratiivisessa psykoterapeuttikoulutuksessa.

Asiakaskuntani

Minulla on kokemusta erityisesti nuorten ja nuorten aikuisten ahdistuneisuus- ja masentuneisuusoireilun hoidosta. Myös vanhemmuuden haasteet ja elämänkriisit ovat lähellä sydäntäni. Erityisasiantuntemusta löytyy myös sekä suorituskyvyn kohentamisesta niin urheilussa kuin työelämässä tai opinnoissa että elämäntapamuutoksiin liittyvissä kysymyksissä.

Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Koulutuspsykoterapia 70€.