Etusivu / Löydä apua / Ilkka Salo

Ilkka Salo

Kouluttajapsykoterapeutti, Psykiatri, Psykoanalyyttinen
Helsinki, Lauttasaari
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Olen koulutukseltani psykiatri, psykoanalyytikko ja psykoterapeutti,pitkä kokemus psykoanalyyttisestä yksilöpsykoterapiasta ja psykoanalyysistä.Työskentelen Lauttasaaressa yks.vastaanotollani. Ei lääkehoitoja.
Psykoterapiasuuntaus
  • Psykoanalyyttinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (nuoret) Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (aikuiset)

Millainen terapeutti olen

Kuunteleva,rauhallinen ja keskusteleva. Psykoanalyyttinen ihmisen huomioon ottaminen sisältää aikaisempien kokemusten ja tunteiden aktivoimista ja läpityöskentelyä ottaen huomioon nykytilanteen ja sen asettamat vaatimukset terapialle. Tuen tiedostamattoman muuttumista tiedostetuksi, Tämä on mahdollista luottamuksellisessa ja turvallisessa terapiasuhteessa.

Mitä istunnoillani tehdään

Pohditaan nykytilannetta lähtökohtana pitäen psyykkisiä konflikteja ja interpersonaalisia vaikeuksia aikaisemmat kokemukset ja tunteet huomioiden. Painotetaan myös tiedostamattomia intrapsyykkisiä ristiriitoja ja pyrkimyksiä. Näin psyykkinen kokeminen voidaan ymmärtää laaja-alaisemmin ja tarjota mahdollisuudet sisäisen liikkuma-alan kasvulle ja kehitykselle.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Itsetuhoisiin ajatuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Fobiaan/kammoon
Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Terapiatuntien hinta voidaan tarkemmin neuvotella.