Etusivu / Löydä apua / Heli Laanti

Heli Laanti

Psykoterapeutti, Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Psykodynaaminen
Tampere, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v Lapset alle 13v
Terapian kesto
Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Olen psyk.sh, lastenpsykoterapeutti, kuvataidepsykoterapeutti. Olen saanut koulutuksen valokuvaterapian menetelmien käyttöön. Erityisosaamiseni on lasten/nuorten kasvua ja kehitystä tukeva pitkäjänteinen työskentely. Ei vapaata vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen paikkaa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Psykodynaaminen
  • Kuvataideterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (lapset) Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (nuoret)

Millainen terapeutti olen

Minulla on yli 30 vuoden kokemus lastenpsykiatriasta ja työskentelyotteeni vaihtelee asiakkaan mukaan. Joidenkin asiakkaiden kanssa otteeni on aktiivinen ja toisten kanssa taas odottavampi (alussa kaikkien kanssa). Etenkin kun työskentelen lasten ja nuorten kanssa otteen pitää olla joustava. Työskentelyssä voidaan käyttää keskustelua, kuvallista ilmaisua tai valokuvaterapian menetelmiä ja näiden kaikkien yhdistelmiä. Kaikenlainen sanallinen ja kuvallinen ilmaisu on sallittua. Tärkeää on lapsen/nuoren ymmärtäminen ja luottamuksellisuus.

Mitä istunnoillani tehdään

Alussa puheenvuoro on asiakkaalla, miksi hän on tullut vastaanotolle. Lasten kanssa pitää huomioida heidän ikä, mutta usein heillä on jonkinlainen käsitys miksi he tulevat terapiaan. Lapsen/nuoren kanssa työskentelyssä puhumisen lisäksi luontevaa on erilaiset leikit, piirtäminen, askartelu yms. joiden kautta pääsee tutustumaan lapsen/nuoren sisäiseen maailmaan. Kuvallista ilmaisua ja valokuvaterapian menetelmiä on mahdollista käyttää kaikenikäisten asiakkaiden kanssa.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Menneisyyteni käsittelyyn Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Vakavasti traumatisoituneet potilaat ja dissosiaatiohäiriöt Lastensuojelun asiakkaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt yli 30 vuotta yliopistollisen sairaalan lastenpsykiatrian klinikassa, ensin osastotyössä ja sitten poliklinikalla. Usein potilaat ovat erilailla traumatisoituneen, adoptoituja tai useimmat sijoitettuna. Lastenpsykoterapeutin koulutus ja työkokemus ovat pätevöittäneet minut näihin asiakasryhmiin. Tällä hetkellä toimin psykoterapeuttina lastenpsykiatrian klinikan psykoterapiatyöryhmässä ja yksityisenä ammatinharjoittajana.

Tutustumiskäynnin hinta

75,00

Vakiokäynnin hinta

75,00

Lisätiedot hinnoittelusta