Etusivu / Löydä apua / Hannaleena Ronkainen

Hannaleena Ronkainen

Psykoterapeutti, Psykologi, Integratiivinen
Jyväskylä, Jyväskylä
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Nuoret 13-17v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Laaja-alainen kokemus psykologin työstä ihmisen eri elämänkaaren vaiheissa. Urheilupsykologin pätevyys. Hyödyntää työskentelyssä kehollisia menetelmiä ja emdr-työskentelyä. Integratiivinen viitekehys. Yhteydenotot ja ajanvaraus Psyykkinen hyvinvointikeskus Kompin kautta www.komppi.net
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
Lisäkoulutukset

Mindfulness EMDR

Millainen terapeutti olen

Olen empaattinen, aktiivinen ja pyrin aina löytämään kunkin yksilön omat vahvuudet.
Psykoterapiatyöskentelyssä (integratiivinen koulutus) pyrin yhteistyön kautta löytämään juuri sinulle sopivat työskentelymenetelmät. Kiinnitän huomiota psykoterapiasuhteessa työskentelyyn (psykoterapeuttinen allianssi, katkokset ja metakommunikointi), lähikehityksen vyöhykkeellä työskentelyyn sekä kiintymyssuhdenäkökulmiin. Hyödyntää erilaisia kehollisia työskentelymenetelmiä ja EMDR-työskentelyä osana psykoterapiatyöskentelyä.

Mitä istunnoillani tehdään

Kriisi- ja tukikäynneillä käsitellään asiakkaan ongelmallista kokemusta keskustellen tutkivassa yhteistyössä. Jäsennämme haastavaa tilannetta tai kokemusta sekä tutkimme, miten kokemus elää nykyhetkesssä ja mitä muutosta asiakas toivoo elämäänsä. Etsimme yhdessä uusia näkökulmia ja ymmärrystä, joiden avulla asiakas voi saada korjaavia kokemuksia ja helpotusta kokemaansa tilanteeseen. Tärkeää on, että asiakas tulee kuulluksi ja nähdyksi empaattisen ja tasavertaisen vuorovaikutuksen kautta.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen koulutukseltani psykologi ja integratiivinen psykoterapeutti. Olen sertifioitu urheilupsykologi ja EMDR-terapeutti. Lisäksi olen perehtynyt mindfulnessiin ja kehollisiin menetelmiin. Minulla on pitkä kokemus erityisesti (huippu-)urheilussa työskentelystä.

Asiakaskuntani

Otan vastaan kriisi-ja tukikäyntejä kaipaavia asiakkaita liittyen haastaviin elämäntilanteisiin, uupumukseen ja mielialaongelmiin.

Lisätiedot

Yhteydenotot ja ajanvaraus Psyykkinen hyvinvointikeskus Kompin kautta www.komppi.net

Tutustumiskäynnin hinta

120,00

Vakiokäynnin hinta

120,00

Lisätiedot hinnoittelusta