Etusivu / Löydä apua / Hannakaisa Kumpula

Hannakaisa Kumpula

Psykoterapeutti, Kasvatustieteen maisteri, Kriisi- ja trauma
Oulu, Oulu
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v
Terapian kesto
Pitkäkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Olen tehnyt työtä traumatisoituneiden ihmisten kanssa 15-vuotta. Teen yksilöpsykoterapiaa, joka rakentuu yhteistyölle ja vuorovaikutukselle. Kelan kuntoutuspsykoterapian alin ikä alkaa 16-vuotiaasta.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kriisi- ja trauma
  • Kognitiivinen
Kela-pätevyys

Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (aikuiset) Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Kriisit ja traumat EMDR

Millainen terapeutti olen

Psykoterapeuttina olen kuunteleva, läsnäoloeva, ihmistä arvostava. Itselleni on olennaista tutkiva ote ihmisten tilanteisiin ja myös mielensisältöihin. Tärkeää on yhteistyösuhteen ja luottamuksen rakentuminen, jossa ihminen voi kohdata omia vaikeuksiaan. Työotteeni on usein asioita pohtiva ja yhdistävä, erilaisten teoreettisten lähestymistapojen soveltamista.

Mitä istunnoillani tehdään

Psykoterapia-istunto perustuu keskusteluun ja vuorovaikutukseen. Työskentelyn alkuvaiheessa tehdään arviointia ja mietitään yhdessä tavoitteita. Joskus on hyvä lisätä tietoa ja tietoisuutta omiin vaikeuksiin liittyen. Tilanteen mukaan voidaan tehdä myös mielikuvatyöskentelyä tai erilaisia harjoituksia, jotka liittyvät hengitykseen ja läsnäoloon. Myös EMDR-työskentely on yksi vaihtoehto.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen
Erityiskohderyhmät
Vakavasti traumatisoituneet potilaat ja dissosiaatiohäiriöt
Tutustumiskäynnin hinta

80,00

Vakiokäynnin hinta

80,00

Lisätiedot hinnoittelusta