Etusivu / Löydä apua / Hanna Kalo

Hanna Kalo

Psykologin keskusteluhoito, Psykologi, Integratiivinen
Vantaa, Pakkala
Suomi Englanti
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Lapset alle 13v Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja
Ammatillinen missioni on auttaa ihmisiä oppimaan valmiuksia auttamaan itseään. Psykologin vastaanotolla aika on varattu juuri sinulle ja sen aikana keskitytään sinuun, luottamuksellisesti ja hyväksyvästi. Ota pienin askel ja aikaa itsellesi - jäsennellään yhdessä tilannettasi lisää.
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
Millainen psykologi olen

Elämä on monimutkaista ja sen koostuessa niin monista eri osa-alueista ei ole ihme että koemme usein hämmennystä ja ristiriitoja arjessamme. Usein myös kadotamme tämän tasapainoilun lomassa näkyvistämme niitä asioita, jotka tekevät meistä yksilöllisiä ja elämästämme merkityksellistä. Pyrimme näyttämään parhaan version itsestämme, vaikka vasta heikkoutemme ja haavoittuvuutemme näyttävät aidoimman itsemme. Näen tärkeänä asiakkaan kohtaamisen työskentelykumppanina, jonka kanssa tavoitteet ja suunnitelmat laaditaan yhdessä. Psykologina olen aktiivinen ja asiakasta kunnioittava.

Psyykkisen työskentelyn tavoitteena ei ole vapautua kaikista elämän ongelmista ja kärsimyksestä, vaan oppia uusia taitoja ja mentaalista vastustuskykyä - resilienssiä - pärjätäkseen haastavien tunteiden ja tilanteiden kanssa kohti omannäköistään ja itselle mielekästä elämää. Tavoitteena on, että työskentelyn jälkeen psykologi voi väistyä syrjään ja pystyt ottamaan elämäsi haltuusi uusin, vahvemmin voimavaroin.

Mitä istunnoillani tehdään

Pyrin löytämään juuri sinulle sopivimmat työskentelymenetelmät ja työotteen tilanteesi, toiveidesi ja työskentelyn ajallisen keston mukaan. Käytän työssäni halutessasi myös kokemuksellisia menetelmiä kirjoittamisen, draaman, kehollisuuden, kuvan ja musiikin maailmasta. Mikäli haluat, voit miettiä etukäteen teeman tai tilanteita joita haluat vastaanotolla käsitellä.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Paniikkikohtauksiin Fobiaan/kammoon Seksuaalisiin ongelmiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen pohjakoulutukseltani psykologi ja psykologian maisteri (Helsingin yliopisto, 2017). Työskentelen tällä hetkellä lastenpsykologina ja yksityisenä psykologina Terveystalo Flamingossa. Työskentelykieleni ovat suomi ja englanti.

Asiakaskuntani

Vastaanotan mielelläni sekä lapsia, nuoria että aikuisia. Teen terapeuttisen työn lisäksi myös psykologisia tutkimuksia esimerkiksi oppimisvaikeuksiin tai itsetuntemuksen lisäämiseen liittyen. Kiinnostuksenkohteitani ovat erityisesti ahdistus- ja paniikkioireet, uuden elämänsuunnan hakemiseen liittyvät aiheet, taiteelliset lukot, pelkotilat ja fobiat sekä vastavuoroiset asetelmat ihmissuhteissa.

Tutustumiskäynnin hinta

114,00

Vakiokäynnin hinta

114,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Etävastaanotto 80e / 45min

Summary in English | Sammanfattning på svenska

I'm a registered clinical psychologist working in Uusimaa region with a Master's Degree in Psychology from University of Helsinki (2017). Currently I'm working in Maternity and Child health clinic with families and children and as a private practitioner at Terveystalo Flamingo.

As a psychologist it is important to me to work with the client as a partner. My approach is active and integrative. I aim to tailor each appointment to your individual situation.

With psychological assessments my goal is to make the whole process beneficial to you from the initial interview to the final assessment report.

Take a small smart step towards your health today!